Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kripto Para Piyasasında Köpek Yarışı; DOGE Kaçıyor SHIBA Kovalıyor

Gknacr

Yüzbaşı
shiba ve doge çekişmesi.jpg


Geçtiğimiz aylarda çeşitli ünlü isimlerin ve pump gruplarının etkisiyle büyük bir sıçrayış gösteren Dogecoin (DOGE), benzer bir meme coin olan SHIBA'nın takibi altında.

DOGE katili olarak bilinen SHIBA coin, geçtiğimiz hafta yakaladığı yükselişi bu hafta da sürdürünce, en büyük rakibi olan DOGE coine adım adım yaklaşmaya devam etti. Yakaladığı yükseliş ve işlem hacminde ki artış ile ilk 15 e girmeyi başaran SHIBA, rakibi DOGE'ye her gün bir adım daha yaklaşıyor.

Coinmarketcap'ta yayınlanan ilk 15 listesine bugün 14. sıradan giren SHIBA, 12.297.213.384 dolarlık değeri ile DOGE coin ile arasında ki farkı oldukça eritti. Shiba'nın rakibi Doge ise 29.791.496.909 dolar değer ile listede 10. sırada yer alıyor.

Yaklaşık iki hafta önce büyük bir düzeltme yaşayan Shiba, son iki hafta içerisinde yüzde 300'lük bir artış göstererek tüm dikkati üzerine çekmeyi başardı ve anlık olarak 0.00002957 dolar'dan işlem görüyor.

Shiba'nın son iki hafta da yaşadığı ralli ise yaklaşık 6 trilyon Shib satın alan bir balinanın etkisi olarak göze çarpıyor. İşlemi yapan kişi bu alımın yanısıra daha sonradan çeşitli işlem pozisyonlarına 276 milyar Shiba daha ekleyerek büyük ralliye yön veren isim olmaya devam etti.

Son günlerde yaşadığı yükseliş ve kazandığı piyasa değeri bakımından oldukça dikkat çekici bir coin olan Shiba yatırımcılarının balinaların işlem hacimlerine dikkat etmesi gerektiği de analistler tarafından sıklıkla dile getiriliyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Shiba da güzel şeyler görüyorum, buraya yazayım da ileride 1 dolar olursa söylemiştim derim :)
Güncel kur: $0.00002866
Yatırım tavsiyesi değildir kendi düşüncemdir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,979
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst