Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kripto parada yaşadıklarım

  • Konbuyu başlatan ser21
  • Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba Bu yazımızda sizlerle beraber samimi sohbet havasında Hayat tecrübelerini anlatacağım. Bulunduğumuz kötü koşullardan nasıl kurtulabiliriz. Sıfırdan başlayarak hayatımızı daha iyi koşullara nasıl taşıyabiliriz. Bunlardan bahsedeceğim. Bu yazıda bahsettiğim hiçbir şey kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.



Çünkü bu taktik Ben de işe yarayan bir taktik oldu herkesin yoğurt Yeme tarzı farklı Ben size kendi yaşanmışlıklarım dan oluşan Hayat tecrübelerimle Kendi tavsiyelerimden bahsedeceğim. Ama dediğim gibi yatırım tavsiyesi değil. Çünkü bu herkesin yapabileceği bir şey değil buna katlanmak çok zor yani bunu yapmak zor hayatınızın 3-4 yılını çalıyorsunuz bu üç dört yılı çaldığınız da hayatınız sonunda kurtulabilir Fakat her zaman aynı koşullar olmayabilir.



Yani ben de işe yaradı. Ama siz de işe yaramayabilir. Ben size sıfırdan başlayan bir kardeşiniz olarak anlatmak istedim. Haydi başlayalım Öncelikle ben 1999 doğumluyum 2017 yılında bu kripto para piyasasına giriş yaptım ben 2017 giriş yaptığımda Bitcoin 3000 4000 dolar civarındaydı ilk alt coin olarak da kendime 0.5 adetlik coin almıştım Aslında Bitcoin 2013 yıllarından beri duymuştum ama kötü olarak duyduk işte dediler ki u.uşt.rucu satıyorlar.



bitcoin'de falan Tabi o zaman da küçük olduğumuz için İnsan ister istemez korkuyor ve cesaret edemiyor ve Ben küçükken de mesela sürekli girişimler yapıyordum Böyle küçük kendi çapımda para biriktirmeye bu Fakat o zaman Bitcoin tarzı şeyler bilmediğimiz için altın dolar tarzı çok artmayan şeyler biriktirdiğimiz için tabi küçük parayı büyütemedik.



2017 de bu piyasaya girdiğimde ekonomik zorluklar içerisindeydim üniversiteye daha yeni başlamıştım hazırlık okuyordum ve ekonomik olarak zorda olduğum için belli başlı işlerde çalışmam gerekti atıyorum garsonluk yaptım böyle günü birlik işler yaptım Fakat bu işleri yaptığınızda Siz okulunuza odaklanamıyor sunuz İngilizce hazırlık okuyordum günü birlik işlerde çalıştığımda bu sefer İngilizce öğrenemiyorum ve okulda İngilizce olduğu için para kazanmak istediğinde Okuldan geri kalıyordum Okuldan geri kalmak istemediğim için de internette internetten para kazanma yolları tarzında şeyler yazıyordum ve sürekli Her önüme çıkanı denedim dropshipping tarzı denemediğim şey kalmadı.

fakat en sonunda benim için doğru yolun bu Kripto para piyasası olduğunu anladım Çünkü diğer hiçbir şey Buradaki gibi Bana bir umut vermiyordu burada çok bu dolarla büyük paralar kazanma şansınız var bu çok motive edici birşey hiç parası olmayan biri için benim de sermayem gerçekten çok az diyebilirim. 0.5 Bitcoin dediğim şey Ben o zaman Maximum bin liralık 2000 liralık coin almışımdır İlk girdiğimde ki başka param da yoktu Sonra üniversitede Hani KYK bursu oluyor ya tabi bana bu çıkmamıştı KYK kredisi çıktı o aldım kredilerle her ay Yemedim içmedim kripto para aldım neden aldın derseniz olduğum koşullardan kurtulmaya çalışıyordum.



Aldığımı 500 liralık 400 liralık burs hiçbir şey yapma yetmiyor Çünkü İstanbul çok pahalı bir yer bu yüzden hayatımın dediğim gibi üç dört yılını gerçekten buraya feda ettim diyebilirim şimdi nasıl feda ettiğim den bahsedeceğim 2017 piyasaya girdiğimde işte Girdikten bir süre sonra ripple falan üç buçuk dolar oldu böyle YouTube'da fenomenler falan vardı işte en tepeden Bizler falan aldırdılar.



Ve o zaman biz de bilmiyorduk orada Punk grupları vardı giriyordum Ne varmış telegramda Tabi bunu kesinlikle Yapmayın ben yanlış yaptığım için şimdi Sizleri zaten uyarıyorum tam gruplara falan bulaşmayın diye. Atıyorum bütün paramla giriyordum sonra tabi grubda bizden önce alanlar Bizim Üstümüze satıyorlardı. ve Mesela bir anda bütün paramı yüzde ellisini kaybetmiştim kalbim çok hızlı falan atıyordu böyle ne yapacağım ne edeceğim. Çünkü tüm paranla buradasın.



Bu para senin için çok büyük bir para ve bunu hemen kaybediyorsun zaten o Punk grupları sayesinde bu piyasanın ne kadar tehlikeli bir yer olduğunu da anladım. Tabi ben bunları sizlere bugün anlatıyorum ben bunları hep kaybederek öğrendim çünkü bize öğreten hiçbir şey yoktu o zaman çoğu kaynaklarda İngilizce'ydi yani Türkçe kaynak neredeyse yoktu olanlarda Yani kötüymüş.
insanların ders çıkarması için tecrübelerinizi paylaşmanız çok güzel iyi forumlar dilerim 😊
 
Benim ilk alrığım coin ADA idi. 100 ile başlayıp 10 tl kar yapmıştım ve çok sevinmiştim :D
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst