Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kripto Trade Platformu Bingbon nedir?

photo_2021-11-12_17-57-17.jpg


Kripto Trade Platformu Bingbon nedir?


Bingbon, 2018 yılında kurulan dünyanın en büyük trade platformlarından birisidir. Bingbon kullanıcılarına; kripto para birimleri, küresel endeksler, forex gibi çeşitli piyasa çiftlerinde yüksek hızlı, güvenli, düşük ücretli ve tam sözleşme işlemleri sağlamaktadır. Bunların dışında ise Copy Trade hizmeti veren en gelişmiş kripto para platformlarından birisidir.

Bingbon’da yer alan Copy Trade hizmeti, kullanıcılara iki farklı şekilde para kazanma imkanı sunuyor. Bunlardan ilki, kendini kanıtlamış olan profesyonel traderların işlemlerini kopyalamanıza izin vermek. Yapmanız gereken tek şey, ilgili traderın sayfasına gidip, takip etmek ve gerekli ayarları (girilecek maksimum tutar, hacim, günlük sözleşme sayısı vs) yapmak. Bundan sonra, takip ettiğiniz yatırımcının açtığı-kapattığı tüm işlemler, sizin ayarlarınız doğrultusunda hesabınızda kopyalanacak ve bilgisayar başında olmasanız bile kazanıyor olacaksınız.

Başkalarının işlemlerini kopyalamak değil de, kendi işlemlerinizi mi açmak istiyorsunuz? Bingbon’un Copy Trade hizmeti buna da izin veriyor. Siteye KYC yaptıktan sonra, işlemlerinizi kendiniz açabilir ve diğer kullanıcıların işlemlerinizi kopyalamasına izin verebilirsiniz. Sizi takip eden Bingbon kullanıcıları kar ederlerse, edilen karın yüzde 8’i kar payı olarak size ödeniyor.

Bingbon’un Copy Trade hizmetinde en çok üzerinde durduğu konu ise, sistemin tamamen şeffaf olması. Traderların açtığı bütün işlemleri, detaylı bir şekilde görebiliyorsunuz. Ayrıca siteye kaydolduktan sonra Bingbon, sizlere 100 000 VST tanımlıyor. Bunu platform üzerinde demo işlemler açmak, arayüze ve kaldıraçlı sistemlere alışmak için kullanabiliyorsunuz.

Bunun dışında Bingbon’da 60’dan fazla coini USDT ile satın alabilir; birkaç döviz çiftine bağlı sözleşmeler, altın, gümüş ve ham petrol olmak üzere birkaç büyük emtia üzerinde de işlemler açabilirsiniz. Ayrıca hisse senedi endeksinde fiyat hareketlerinde bulunmak isteyenler için; S&P 500, NASDAQ-100, Nikkei 225 veya DJIA gibi popüler endeksler de Bingbon üzerinde mevcut.

Bingbon; kullanımı kolay arayüzü, Copy Trade hizmetini şeffaf bir şekilde sunması ve farklı paritelerle işlem yapma imkanı vermesi nedeniyle hem tecrübeli yatırımcıları, hem de yeni yatırımcıları cezbedecek bir yapıda bulunuyor. Eğer detaylı bilgi almak isterseniz, ilgili linkleri aşağıya bırakıyorum.



Bingbon Türkiye Telegram Grubu: https://t.me/BingbonTurkey
Bingbon Global Telegram Grubu: https://t.me/BingbonOfficial
Bingbon Türkiye Twitter Hesabı: https://twitter.com/BingbonTurkiye
Bingbon Global Twitter Hesabı: https://twitter.com/BingbonOfficial
 
Son düzenleme:
CopyTrade işlem platfromları bazen yeni başlayan kişiler için faydalı olabiliyor ama kar dağıtım oranları kafa karıştırıcı olabiliyor bir gün burayıda deneyeceğim :)
 
bu konuyla ılgılı bılgılenmek cok ıstıyordum bukadar acıklayıcı ve anlamlı yazdıgınız ıcın tesekkur ederım efendım sagolun bılgıler ıcın cok yardımcı olacak ılerısı ıcın

yeni yeni adapte olmaya calısan bırı olarak ısıme cogu zaman yarıyor ama tabıkı bu ısten alabılecegım kar oranı hesaplama konusunda zorlanıyorum bu konuda bu yazı aklımın karışıklığını azalttı tesekkurler
 
Yaklaşık üç dört aydır ilgi odagim haline gelen coin kazanmak amaçlı bir çok siteye kayıt olmuştum Kripto para dünyasina artan ilgiyi firsata çevirip dolandırıcılık yapanlarin aksine güvenilir site ve platformları araştırmak yada üye olmak sizin referansinizla daha güvenli olacak teşekkürler
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,951
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst