Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Genel Amacı
Merkezi olmayan bir borsa
Kripto Para Tam Adı
Lokum
Kripto Para Kısa Adı
LKM
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2021
Web Sitesi
https://www.lokum.finance
1623361428076.png


Lokum Finance nedir?

Lokum Finance, Binance Smart Chain ağı üzerinde oluşturulmuş, Türk menşeili merkeziyetsiz bir borsa ( DeFi ) ve bir otomatik piyasa yapıcı ( AMM ). BEP20 tokenidir. Sitenin ilk yerel tokeni LKM kısaltmasıyla LOKUM tokenidir. Yakın zamanda oluşturulmuş ikinci tokeni ise sLKM kısaltmasıyla Sultan Lokum tokenidir. Nisan başı gibi piyasaya giriş yaptılar.

Lokum nedir?

Lokum, Lokum Finance merkeziyetsiz borsasının ilk yerel tokenidir. Arena ( Farm ) ve Throne ( Pool ) kısımlarında yüksek APR oranlarıyla stake yapılabiliyor. sLKM çıkarıldıktan sonra bloklardaki LKM tokeni üretilmesi durdurulmuş. Kesilen işlem ücretlerinin %5'i bağışta kullanılıyor, %95'i de yakılıyormuş.

Sultan Lokum nedir?

Sultan Lokum tokeni, Lokum Finance merkeziyetsiz borsasının bir diğer yerel tokenidir. Arena ve Throne kısımlarında yüksek APR oranlarıyla stake yapılabiliyor. Aynı zamanda yapılan stake işlemlerinde kazanılan token sLKM tokenidir. sLKM ile birlikte site ara yüzü değişmiş ve Sultan görseli kaplamıştır siteyi. Kişisel bir yorum olmaması açısından beğeni işlemi sizdedir.

sLKM ile birlikte kilitli havuzlar ve vip havuzlar açılmıştır. Kilitli havuz 30 gün boyunca kilitli kalmakta ve erken kilit bozmada %30'luk bir ceza ile karşılaşılmakta. sLKM de LKM tokeni de havuzda vip stake edilebiliyor. Yalnız VIP stake için 15-20 dolarlık bir kesinti olduğunu söyleyebilirim anlık fiyatlar sürekli değişkenlik göstermektedir.

Lokum Finance merkeziyetsiz borsası Techrate Audit onayına sahiptir. İncelenen 23 durumun hepsinden geçer not almıştır. Lokum Finance Binance Smart Chain üzerinde oluşturulmuş demiştik Polygon ağını da entegre etmeyi planlıyorlar.

Son zamanların yeni DeFi platformlarında görmüş olduğumuz referans sistemi burada da bulunmakta. Almış olduğunuz linkle sisteme giriş yapan ve satın alım yapan her kişinin aldığı, kazandığı tokenlerin %1 ini siz de kazanıyorsunuz.

Tokenomik: Yapılan her işlemde kesim var ve bu %5'lik kesimin %4'lük tutarı otomatik olarak Likiditeye ekleniyor, sonsuza kadar orada kalacağı belirtiliyor. Sınırsız arz mevcut şu anlık. Her blok başına anlık 50 adet sLKM üretiliyor. Şu anda dolaşımda 22,576,221 adet sLKM tokeni bulunmaktadır. 2,177,038 adet sLKM tokeni yakılmıştır. Fiyatı 0.004 dolardır.

LKM tokeni için şu anda blok başına bir LKM üretimi görüntülenemiyor. Anlık dolaşımdaki arzı 4,851,041 adettir. 755,036 adet LKM tokeni yakılmıştır. Fiyatı 0.088 dolardır.

Nereden satın alınır?

CafeSwap
merkeziyetsiz borsası üzerinden alım yapabilirsiniz, Lokum Finance sitesine girdiğinizde sizi yönlendiriyor.
 
1,000 000 000 000 000 Arza sahip shitcoin.
Play Sultan ve Lokum Game ile aralarında bağlantı varmıdır merak ettim. Bazı forumlarda reklamını sıkça gördüm. %400 değer kazandığı yazılmış ballandıra ballandıra. Temkinli yaklaşmakta fayda var gibi.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,151
Mesajlar
58,960
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst