Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Loop Finance İle Günde 1 Yazı Paylaşarak Kazan!

Kendi Topluluğumuzu Oluşturarak Zorlanmadan Kazanabiliriz

Yeni bir içerik üretme platformuyla karşınızdayım. Aslında bu platform Loop Finance adında Terra ağı üzerine kurulmuş bir DEX. Yani merkeziyetsiz bir borsa. Aynı zamanda içerik üreticilerinden oluşan bir topluluk oluşturmak istiyorlar anlaşılan.

Burada amaç, yazılı içeriklerle hem kendi reklamlarını yapıp hem de sadık bir topluluk meydana getirmek. Yazılı içerik üretenlere kendi tokenlerinden dağıtıyorlar. Airdrop yapmak yerine böyle bir yol seçmişler anlaşılan.

https://www.loop.markets?ref=83613

Bu linkten siteye ulaşabilirsiniz. Yapmanız gerekenleri adım adım anlattım. Hiç zorlanmayacaksınız. Gayet basit her şey.

loop giriş.GIF


Ana sayfada kayıt olup mail doğrulaması yaptıktan sonra yukarıdaki resimde sarıyla yuvarlak içine aldığım profil fotoğrafımın olduğu ki sizde mavi yuvarlak bir işaret olacak, ona tıklayıp profilinize giriyorsunuz.

loop setting.GIF

Burada önce “setting” kısmına giriyorsunuz.

loop cüzdan.GIF

Sonra da “Terra Acount” kısmına girip terra cüzdan adresinizi oraya kaydediyorsunuz.


loop write.GIF

İsterseniz Twitter linkinizi de kaydedip bir de avatar seçebiliyorsunuz. Sonrasında Soldaki menüde yer alan Write Article kısmına tıklayıp bir adet yazı paylaşıyorsunuz. Günde sadece 1 adet yazı paylaşma hakkınız var. Paylaştığınız yazılar diğer kullanıcılar tarafından ne kadar yıldız alırsa ve yazılarınıza ne kadar çok yorum yapılırsa o kadar çok LOOP Token kazanacaksınız. Kendi yazılarınızı da oylayabiliyorsunuz bu arada. Yapıştırın 5 yıldızı gitsin :)

loop kategori.GIF

Yazınıza bir adet foto ekliyorsunuz. Kategori seçiyorsunuz ve yayınlıyorsunuz. Çok basit. Hiç karışık bir şey yok. Kopya içerik yapmayın. Çok nitelikli yazılar olmasına gerek yok.

Bu arada platformu bir inceleyin, okuyun sağını solunu.

LOOP Token şu anda piyasada değil. Ancak şimdiden kazanmaya başlayabiliriz. Tıpkı Torum platformunun XTM Tokeni gibi bir gün piyasaya çıkacak ve emeklerimizin karşılığını alabileceğiz.

Torum’un XTM tokeninden 2 ay gibi kısa bir sürede 1030 adet biriktirdim. İlk piyasaya çıktığında 150 dolar ediyordu. Bu platformdan da neden 2 ay gibi kısa bir sürede ve günde 10-15 dakika ayırarak 150 dolar kazanmayalım.

Bir de bu platformda birlikte bir topluluk oluşturabiliriz. Birbirimizi takip edip yazılarımıza beğeni ve yorum atıp kazançlarımızı katlayabiliriz. Tüm bunlar için 15 dakika yeterli olacaktır.

Ben şimdiden beni takip edip yazılarıma yorum ve beğeni atanlara karşılık vereceğimi söyleyebilirim. Torum’da beni takip eden herkesi takip ederek istikrarlı bir iş çıkardım. Bu yüzden güzel kazançlar sağladım.

Herkese şimdiden bol kazançlar…
 
Ben de buna benzer bir siteyi youtube de izledim

Platforma üye olup kullananlar, arada bir exchange kısmına girerek sol menünün en altındaki airdrop kısmına girip claim yapsın. Buradan güzel ödüller gelebilir.
Bende claim yaptım yeni

Bu arada, platforma kayıt yaptıranlar buraya yorum olarak kullanıcı isimlerini bıraksınlar ki takipleşebilelim.
Benimki @luis1410
Benimki @oztbatis
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,210
Mesajlar
59,925
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst