Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Masari (MSR) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bazinga

Tümgeneral
Masari.png

Masari (MSR), gizliliğe dayalı bir kripto para birimi olan Monero (XMR)'nun bir fork'u olan coindir.

Masari (MSR), çoğu coinden farklı olarak CryptoNote teknolojisini kullanarak, Monero fork'u ile oluşmuş bir merkezi olmayan kripto para birimidir. Masari ağındaki işlemler merkezi olmayan bir deftere kaydedilir, orada saklanır ve işlemler P2P şeklinde gerçekleşmektedir. Ayrıca Masari Proof of Work (PoW), konsensüs teknolojisi ile gerçekleşmektedir. Aynı zamanda bu sistem CryptoNight sistemine sahiptir. Bu sayede madencilik cihazları ASIC direncine sahiptir.

Masari Ne Sağlar ?

Masari (MSR), ölçeklenme ve gizlilik odaklı bir kripto para projesidir. Sahip olduğu CryptoNote teknolojisi sayesinde izlenemez ve yapılan işlemler açısından gizlilik sunmaktadır. Ayrıca sahip olduğu gizlilik özelliklerinin yanında Ring CT kullanarak daha fazla gizlilik sağlamaktadır. Ring CT özelliği ise ilk olarak Monero tarafından kullanılmıştır. Ayrıca diğer kripto para birimlerinden ayrı olarak ölçeklenme konusunda daha fazla çalışma yapmaktadırlar.

Masari ekibi, bulundukları ağ üzerinde ölçeklenme için dinamik ölçeklenme üzerinde çalışma yapmaktadırlar. Bu çalışma için 'Uncle Mining' ve 'Blocktree Sharding' özelliklerini kullanmaktadırlar. Masari (MSR), fork'u olduğu Monero'dan daha hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir olmak için daha fazla çalışmaktadırlar.

Masari (MSR), maksimum arzı 18,500,00 MSR, toplam ve dolaşımdaki arzı ise 17,142,056 MSR coindir.
Masari (MSR), SouthXchange, TradeOgre borsalarından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
jggthyjklhasdfghjkl;dfghjkl;sdfghjkl ben bayiliyorum bitcone
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,899
Kullanıcılar
6,740
Son üye
mettug
Geri
Üst