Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Mask Network ( MASK )

Genel Amacı
web 2.0 ile web 3.0 arasında köprü vazifesi görerek sosyal medya kullanıcılarına hem merkeziyetsizlik hem de mahremiyet sağlamak
Kripto Para Tam Adı
Mask Network
Kripto Para Kısa Adı
MASK
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2019
Web Sitesi
https://mask.io/
venetian-mask-1283163_640.jpg


Mask Network (MASK) Nedir?

2019 yılının Temmuz ayında piyasaya sürülen Mask Network (MASK) topluluğun Twitter ve Facebook gibi sosyal platformlarda birbirlerine şifreli mesajlar göndermesine olanak veren merkeziyetsiz bir protokol şeklinde tanımlanabilir kısaca. Bu özelliği onu WEB 2.0 ile WEB 3.0 arasında bir köprü konumuna taşıyor. Yani standart internet ile merkeziyetsiz ağ arasında aracı görevi üstlenmiş oluyor.

Mask Network, eşler arası ödemelerin yanında merkezsiz depolama fırsatı sunan bir protokol ayrıca. Bununla birlikte kullanıcılar Mask Netwrok sayesinde e-ticaret, DeFi ve DAO gibi uygulamaları sosyal ağlar aracılığıyla kullanabiliyor.

MASK da bu protokolün yönetişim tokenidir. ERC 20 tabanlı olan MASK, hem BSC hem de Polygon ağlarıyla entegredir. Maksimum arzı 100 milyon olan MASK’ın 29,7 milyonu dolaşımda bulunmaktadır.

Tarihinde çıktığı en yüksek seviye olan 41,45 dolar seviyesine 24 Şubat 2021 tarihinde ulaşan MASK’ın mevcut fiyatı ise 8,90 dolar seviyelerindedir. MASK, genel sıralamada an itibariyle 232. sırada yer almaktadır.

MASK, Binance, Coinbase, Huobi, Gate, Kucoin, Uniswap gibi büyük borsaların yanı sıra, daha pek çok borsada farklı ticaret çiftleriyle listelenmektedir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst