Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Merkeziyetsiz Ticaret Arayüzü

digital-marketing-g08544885a_640.jpg

Merkeziyetsiz Ticaret Arayüzü
Eski adı DeversiFi olan rhino.fi, Ethereum tabanlı bir değişim protokolüdür. Bu protokol, kullanıcıların özel ve güvenli bir şekilde kripto para alım satımı yapmalarına olanak tanır. rhino.fi, birçok fonksiyonları (örneğin, ticaret arayüzü, hızlı para çekme) ve güvenliği ile öne çıkar. Ayrıca, rhino.fi ücretleri azaltmak ve işlem hızını arttırmak için off-chain işlemleri kullanır.

rhino.fi protokolünün merkeziyetsiz ticaret arayüzü, kullanıcıların kripto para ticareti yapmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir hizmettir. Bu arayüz, kullanıcıların alım satım işlemlerini gerçekleştirmelerine, fiyat grafiklerini incelemelerine, işlem geçmişlerini görmelerine ve portföylerini takip etmelerine olanak tanır. Ayrıca, ticaret arayüzü, kullanıcıların çeşitli kripto paraları dönüştürmelerini de sağlar. Bu, kullanıcıların daha çeşitli yatırım fırsatlarına erişmelerini ve daha etkili ticaret yapmalarını mümkün kılar.

Ethereum tabanlı piyasaya sürülen platforma şu anda Arbitrum, BSC ve MATIC ağları üzerinden de kripto para yatırılabiliyor. Ayrıca, fiat para birimleri ile de yatırım yapma imkanı var.

Bunun yanı sıra, platform üzerinde desteklediği ağlar arasında token değişimi yapılabilen bir köprü protokolü yer alıyor.

Projenin ortakları arasında STARKWARE, Blockchain.com, Delphi Ventures, Consensys, Parafi Capital, Ledger, Lightspeed, Defians Capital ve Bitfinex yer alıyor.

Platformun utulity tokeni DVF'nin maksimum arzı 100 milyon, dolaşım miktarı ise 24,1 milyon adettir.
Tarhinde yaptığı en büyük ATH, Kasım 2021'deki 17,58 dolar zirvesidir.
Şu anda 0,6173 dolardan işlem gören DVF'nin piyasa değeri 14,9 milyon dolar seviyelerindedir.
DVF token, Bilaxy, BKEX, CoinEx, Bitfinex ve Sushiswap borsalarında çeşitli ticaret çiftleri oluşturacak şekilde listeleniyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,229
Mesajlar
60,171
Kullanıcılar
6,714
Son üye
beylikduzuexchange
Geri
Üst