Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Metatime, Kapsamlı Dijital Ekosistem (Yeni Blokzincir Standartı, Dinamik NFT, Borsa ve Launcpad)

metatime.png

Metatime, Kapsamlı Dijital Ekosistem (Yeni Blokzincir Standartı, Dinamik NFT, Borsa ve Launcpad)
Metatime, akıllı uygulamaları, dijital ürünleri ve çeşitli hizmetleri tek bir çatı altında bir araya getiren kapsamlı bir dijital ekosistem sunuyor.

Metatime amacını kısaca şöyle özetliyor; "Türkiye'den çıkacak ve dünya çapında insanların yaşamlarını etkileyecek dijital devrime öncülük etmek."

70'in üzerinde yenilikçi dijital ürün ve hizmetle Metatime ekosistemi, tüm dijital ihtiyaçlarınız için tek adres olarak hizmet vermektedir. Ekosistem, blockchain teknolojisinin yeteneklerinden yararlanan MetaChain ağı üzerine inşa edilmiştir.

Metatime'ın vizyonu, her yaştan insanın blockchain teknolojisini günlük yaşamlarına sorunsuz bir şekilde entegre etmesine olanak tanıyan ürünler ve çözümler sunarak dünyanın en kapsayıcı dijital ekosistem projesini oluşturmaktır. Metatime ekosistemi, çok çeşitli sektörlere hitap eden ve kullanıcıların bireysel ve kurumsal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan dijital ürün ve hizmetleri içerir.

Proof of Meta, onu kullanma şeklimizi değiştirmeye ayarlanmış, blockchain teknolojisine devrim niteliğinde bir yaklaşımdır.
Metatime ekosistemi, yüzden fazla sektörde kullanılabilen yeni nesil bir yerel dijital varlık olan MetaCoin'i de içerir.
Platform ayrıca, tüm işlemlerinizi tek bir ekranda görüntülemenizi sağlayan bir blockchain tarayıcısı ve dijital varlık ticareti için dünyanın en kapsamlı platformu haline gelecek olan MetaExchange adlı bir dijital varlık ticaret platformu içerir.
Ayrıca MetaLaunchpad, kullanıcıların kendi dijital varlıklarını kolayca oluşturmasına ve listelemesine olanak tanıyan bir dijital varlık listeleme platformudur.
Metatime ekosistemi, kullanıcıların yaşamlarına değer katan dinamik ve çeşitliliğe sahip bir NFT pazarı olan MetaNFT'yi de içerir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Sonuç olarak Metatime, kullanıcılarının ihtiyaçlarına öncelik veren ve onları en son teknolojilerle güncel tutan benzersiz bir dijital ekosistem sunuyor. Yenilikçi dijital ürün ve hizmetleriyle Metatime, blockchain teknolojisi için yeni bir standart belirliyor ve kullanıcılara bunu günlük yaşamlarına entegre etmeleri için sorunsuz ve verimli bir yol sunuyor. YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst