Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

MetaTime – Kripto Dünyasında Aradığın Herşey

metatime.jpg


Yıldız Teknik Üniversitesi StartUp House girişimi Metatime; blockchain alanının hemen hemen her sektöründe faaliyet göstermeye başlayacak olmasının yanında, yenilikçi uygulamalarıyla blockchain teknolojisini 7’den 70’e herkes için kolaylaştırmayı hedefliyor.

Sektörün En Hızlısı

Metatime’ın kendi blockchain ağı olan MetaChain saniyede 700.000’den fazla işlem ile sektörün tartışmasız en hızlısı konumunda olacak. İşlem kabul süresinin 0,1 saniyeden az olduğu düşünüldüğünde de kripto para işlemlerinin yanında pek çok altyapı işlemini minimum gecikme ile gerçekleştirmeyi başarabilecek. Bu anlamda günümüz yenilikçi teknolojilerin lideri blockchain’in Türkiye’deki altyapısına gerek kamu gerekse özel sektör açısından büyük katkı sağlayacak.

Kendi kripto parası ile pek çok avantajdan yararlanılabilecek

MetaChain ekosistemi içerisinde kendi kripto parası olan Metacoin’i de ilerleyen dönemlerde ön satış yoluyla piyasaya sürecek olan Metatime, Metacoin sahiplerine çeşitli uygulamalarında avantaj sağlayacak. Bilindiği gibi ülkemizde yerli ve milli adıyla çıkan pek çok yenilikçi teknoloji ve girişime halkın büyük ilgisi oluyor. Metatime, Yıldız Tekno GSYO’dan 250 milyon TL değerleme ile aldığı yatırım düşünüldüğünde bu projesinde ne kadar yüksekleri hedeflediğini bir nebze kanıtlamış durumda.

Kripto paranızı geliştirip pazarlamak kolaylaşacak

Kripto para sektörüyle ilgilenen çoğu kişinin gerçekleştirmek istediği bir fikri olduğu bilinen bir gerçek. Ancak bunların büyük çoğunluğunun bu projeleri geliştirecek teknik altyapısı bulunmuyor. Bu sebeple de belki de çok verimli olabilecek, dünya çapında yenilikler getirecek pek çok proje daha fikir aşamasındayken rafa kalkıyor. Bu sorunlara karşı çözüm olarak bir eksiklik hissedilmiş olacak ki (gerçekten de var) MetaLaunchpad uygulaması ile insanların kendi dijital varlığını nasıl oluşturacağını bilmese bile fikrini gerçeğe dönüştürmesine yardımcı olunacak.

Kripto para projelerinin bir diğer sorunu olan pazarlama aşaması da unutulmamış. Çok sayıda kripto para projesi gerekli bütçeler sağlansa bile yeterli ve etkin pazarlama politikaları uygulanmadığından başarılı olamıyor ve adlarını piyasaya duyuramıyor. Bu noktada da çok iyi düşünülmüş MetaAirdrop özelliği ile basit bir airdrop ile değil, yapay zekaya entegre sosyal medya veri toplama özelliği ile ulaşılması gereken kitlelere erişilmesi amaçlanmış.

Zarar eden komisyon ödemeyecek

Kripto para sektöründe ticaret yapmanın temelinde zarar etmekte, kar etmekte var. Günümüzde kripto para borsaları sadece bir aracı kurum gibi davranarak, yapılan işlemlerden komisyon alıyor. Zarar eden pozisyonlarda alınan komisyonlarla beraber zarar miktarı daha da fazlalaşıyor. Açıkçası bu konuda yenilikçi bir yaklaşımı benimsemiş gibi görünen Metatime kullanıcı dostu olduğunu kanıtlamak istercesine, zararına kapanan işlemlerden komisyon almayacağını beyan ediyor. Kendi borsası olan MetaExchange üzerinden gerçekleştirilecek işlemler için bu uygulamayı devreye sokmayı planlayan proje, borsasını da her kesime hitap edebilmesi için Lite, Pro ve Meta olmak üzere 3 farklı versiyonda tasarlamış.

NFT’ler için gelecek öngörüsüne ön hazırlık

Metatime, bu piyasanın içerisinde artık olmazsa olmaz hale gelen NFT sistemine de farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. “Kirala- Sat- Böl” mantığıyla işlem yapacak olan MetaNFT MarketPlace uygulaması ile NFT ekosisteminin standardı haline gelen NFT alım- satım hizmetlerinin yanında, NFT kiralama ve bölme özellikleri ile olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Örnek vermek gerekirse (bu konudaki örneklerde bir sınırlama olmamakla beraber); ilerleyen dönemde taşınmaz (ev,dükkan vb.) sahibi olunamayacağı, taşınmazın hissesinin sahibi olunacağının pek çok platformda dile getirildiği günümüzde, bu anlamda hem hisse oluşturulabilmesine hem de bu hisselerin kiralanabilmesine olanak sağlayarak gelecek için fiziki karşılığı olan NFT altyapısı kurabilecek teknolojiye sahip biçimde bu piyasanın içerisine dahil oluyor.

Kurucu ortağı pozisyonundaki Yusuf Sevim’in 2015 yılından günümüze kadarki blockchain alanındaki tecrübesi düşünüldüğünde; kurmuş olduğu ekip, aldığı yatırım ve blockchain alanındaki yenilikçi girişimleriyle adından çok söz ettirecek, özellikle Türkiye başta olmak üzere blockchain teknolojilerine ilginin yoğun olduğu yerlerde büyük ilgiyle karşılanacak bir proje olma potansiyeli ile büyük hedefler koyarak piyasaya giriş yapacak gibi görünüyor.
 
İTÜ'nün yıldızlaştığı bir piyasada, bütün üniversitelerimizi görmek istiyordum. Yıldız Teknik Üniversitesi'de çok iyi yerelere gelecektir. Zarar eden komisyon ödemeyecek özelliği gerçekten çok iyi
 
Bu gerçekten ilginç ve güzel.

Kapsamlı bir projeye benziyor. Komple bir blokzincir. Üniversite ekibi var arkasında üstelik. Piyasaya ne zaman çıkacak acaba? Airdop, ön satış?
Bayağı kapsamlı bir proje. Öyle acaba ne olur bu proje, tutarı denecek gibide değil şahsi görüşüm. Yerli, milli, büyük sermayeli, piyasaya hızlı girecek elindekilerle.

Ön satış ne zaman bilmiyorum. Yakındır ama.

Ben boş proje takip etmem bilirsin
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,976
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst