Neler yeni
probit borsası

Minig hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Altcoin: Bitcoin’e alternatif olarak çıkmış kripto para birimlerinin tümüne verilen isimdir.

farukelhkn

Çavuş
Level 1 (1X)

0.00000000
  • 0.00000000  

Herkese merhabalar, Uzun zamandır kafamı meşgul ediyor bu konu aslında. Gerekli teknik bilgiye sahip olmadığım için cesaret edip de bu işe girişemedim. İnternette bununla ilgili videolar mevcut. Ama yeterli gelmedi bana. Aramızda bu konuda tecrübeliler vardır. Şu sıralar etherium tekrar şahlanıyor madencilik konusunda. Evde kurmak elektrik açısından maliyetli duruyor. Havalar da soğudu. cihazların ısınma sorunu 5 6 ay için çözüldü gibi. şu an için fikirleriniz nelerdir? Mining işine girilir mi? Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

SatoshiTURK

Programmer
Level 1 (1X)
Level 2 (2X)
Level 3 (3X)
Level 4 (4X)
Level 5 (5X)
Level 6 (6X)
Level 7 (7X)
Level 8 (8X)
Level 9 (9X)
Level 10 (10X)
Web sitesi
satoshiturk.com

0.81047306
  • 0.00000000  
Herkese merhabalar, Uzun zamandır kafamı meşgul ediyor bu konu aslında. Gerekli teknik bilgiye sahip olmadığım için cesaret edip de bu işe girişemedim. İnternette bununla ilgili videolar mevcut. Ama yeterli gelmedi bana. Aramızda bu konuda tecrübeliler vardır. Şu sıralar etherium tekrar şahlanıyor madencilik konusunda. Evde kurmak elektrik açısından maliyetli duruyor. Havalar da soğudu. cihazların ısınma sorunu 5 6 ay için çözüldü gibi. şu an için fikirleriniz nelerdir? Mining işine girilir mi? Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Bu işi yapmış biri olarak yazıyorum
Zamanını harcama
Yatırım yapma
Alım Satım Yap
Biz 3 arkadaş yaptık biriside bu sitede zaten @gkkrlmz

Şevkini kırma olarak düşünme sakın , Emeğine, Zamanına yazık....

Yatırımcı

Kıdemli Çavuş
Level 1 (1X)
Level 2 (2X)

0.00001995
  • 0.00000000  
Zamanında bende yapacaktım ama o yıllarda mantıklı gelmedi. Suan açıkcası bana halen maktıklı gelmiyor. Ciddi yatırım gerekli evde olacak iş değil ayrı yer tutulmalı vs. Ancak güneş paneli sistemin olur 30-40 makineyi ücretsiz elektirik sağlayacak seçilde baglarsın ozaman mantıklı olur.

gkkrlmz

Üstçavuş
Level 1 (1X)
Level 2 (2X)
Level 3 (3X)
Level 4 (4X)
Bağış Yapan Üye
Web sitesi
www.dryazilim.com

0.27404602
  • 0.00000000  
Hocam oncelikle sunu soyliyim elektrik faturasi odiceksen hic baslama. (şu anki zorluk seviyesi nedir bilmediğimden)Elle tutulur bir gelir elde etmen icin tahmin ediyorumki minimum 10 tane veya 9 tane ring kurman lazim. Sunada emin ol geniş bir alanin yoksa kış geldi diye 5 6 ay ısı sorununu cozmus olmazsin. O makinalar 90 derece isiyla calisacak.sogutma herzaman lazim.
Yani hocam mininge harcican parayi sermaye yap piyasayi takip et alsat yap yada ufakta olsa bir yatirim yap.

mehmetyugioh

Kıdemli Çavuş
Web sitesi
hive.blog

0.00000003
  • 0.00000000  
Hayatımda hiç mining yapmadım ama sorduğum herkes ekran kartı maliyetlerinin miningten kazanacağın kriptolara yetmeyeceğini söylüyor. Microsof Azure mining diye bir şeyler duymuştum bir ara onu araştırmanı öneririrm

Bonarous

Korgeneral
Level 1 (1X)
Level 2 (2X)
Level 3 (3X)
Level 4 (4X)
Level 5 (5X)
Level 6 (6X)
Level 7 (7X)
Level 8 (8X)
Level 9 (9X)
Level 10 (10X)
Bağış Yapan Üye

0.00000003
  • 0.00000000  
Hayatımda hiç mining yapmadım ama sorduğum herkes ekran kartı maliyetlerinin miningten kazanacağın kriptolara yetmeyeceğini söylüyor. Microsof Azure mining diye bir şeyler duymuştum bir ara onu araştırmanı öneririrm
Farklı user agent'lar, farklı isimle açılan sanal kartlar, proxy'ler, mailler vs. Azure ile mining yapmak bayağı zor ama hala becerebilen var sanırım.

casamedya

Uzman Çavuş
Level 1 (1X)

0.00007151
  • 0.00000000  
Kazım işlemi bende yaptım. İnanın zaman kaybından başka bir şey değil. Evet sen uğraşmıyorsun makineler uğraşıyor ancak sende onları bekliyorsun bir şey olacak diye :) Elektrik parasını bile karşılamıyor bazı zamanlar :) Umarım başarılı olursunuz. Zaten admin size gerekli görüşlerini paylaşmış. Umarım bir şeylerde başarılı olursunuz. Saygılarımla..

farukelhkn

Çavuş
Level 1 (1X)

0.00000000
  • 0.00000000  
Kazım işlemi bende yaptım. İnanın zaman kaybından başka bir şey değil. Evet sen uğraşmıyorsun makineler uğraşıyor ancak sende onları bekliyorsun bir şey olacak diye :) Elektrik parasını bile karşılamıyor bazı zamanlar :) Umarım başarılı olursunuz. Zaten admin size gerekli görüşlerini paylaşmış. Umarım bir şeylerde başarılı olursunuz. Saygılarımla..
Yok hocam ya 1 tane olumlu yorum almadım. hevesim kursağımda kaldı resmen. :) internetteki videolarda insanlar şu kadar kazandım bu kadar kazandım diyor insanın ağzı sulanıyor haliyle. konuya fazla vakıf olmayınca da insanın ilgisini çekiyor ben de girsem mi diye de. Soğumaya başladım bile bu yorumlardan sonra :)

mocker

Yarbay
Level 1 (1X)
Level 2 (2X)
Level 3 (3X)
Level 4 (4X)
Level 5 (5X)
Level 6 (6X)
Level 7 (7X)

0.00034479
  • 0.00000000  
mining işi eskiden kar bırakıyordu ben evden kendim laptopumu kullanarak denedim fakat umdugumu bulamadım

Limonataic

Çavuş
Level 1 (1X)

0.00000007
  • 0.00000000  
Aslında bu olay başka kişilerden tercih değil bilgi alarak yapılır yapmak istiyorsan yap ama bilgi alarak yap karlı mı olur tartışılır ama başka yöntemlerle para kazanmakta var yani bence olursa böyle olmazsa şöyle gibi bir plan yapın çünkü eğerki karlı olmazsa bir b planına ihtiyacınız olur düşüncem bu