Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

MIOTA ile ilgili düşünceler?

Miota ile ilgili yaptığım bir takım araştırmamda karşılaştığım bilgileri sizlerle paylaşıp konu ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum.

1.Tangle sistemi tam olarak nedir?
2.Neden blockchain değil de Tangle Teknolojisi?
3.Geleceğin coini olduğu söylemleri?
4.Madencilik gerçektende yok mu?

1.Tangle sistemi yeni bir veri yapısıdır.Madencilik özelliği bulunmamaktadır.Bu teknolojide gerçekleşen her işlem bir öncekinden onay alınması ile gerçekleşmektedir. Bu sayede ne kadar güvenilir olduğunu kanıtlamış oluyor.

2. Her güzel şeyin bir sonu olabileceği gibi Blockchain'in de birgün ömrünün sonuna geleceğini,modasının biticeğini bildiğinden daha yeni ve farklı bir teknoloji ile sisteme giriş yapmak istediğinden tercihi Tangle den yana olmuştur.

3.Beyaz eşya devi Bosh markası'nında bir ara gündemde olduğu bu platform da Mıota için teknoloji coini ismiyle hitap edilmektedir.Teknolojinin daha yaygın olduğu ve daha üst seviyelerde kullanıma başlandığında Mıota nında değer göreceği gibi söylemler bulunmakta. Bu söylemlerin doğru olmasına ilişkin en büyük etken Bosch markasının yapmış olduğu yatırımı ve açıklamasıdır.

4. Tangle teknolojisinde madencilik kavramı yoktur. Yapılacak olan işlem gerçekleşmeden önce bir önce ki yapılan işlemden onay alındıktan sonra işleminizi gerçekleştirdiğiniz için madencilik sistemi farklı bir hal alıp bu teknolojide yer almamaktadır.

Mıota teknolojiye bağlı bir coin çeşidi ise tahminimce bundan 15 20 yıl sonra değerlenmeye başlayacaktır diye düşünüyorum.
 
Cüzdanınızı aktif etmediğiniz için konudan kazanç eklenmiyor. Forumdaki duyuruları ve kuralları tam takip edin.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst