Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Monero (XMR) Hakkındaki Akademik Çalışma Örnekleri

metal-g802aa35b5_640.jpg

Monero (XMR) Hakkındaki Akademik Çalışma Örnekleri

"An Empirical Analysis of Anonymity in Monero" by F. Faisal, S.M.H. Zaidi, and S.A. Baset (2018). Gizliliğini ve anonimliğini inceliyor ve karşılaştırıldığı diğer anonim kripto paralar hakkında bilgi veriyor.

"Monero: A Secure, Private, Untraceable Cryptocurrency" by S. Nayak, C. Lee, A.W. Miller, and N.J.A. Harvey (2016). Monero'nun tasarımını ve özelliklerini inceliyor ve diğer kripto paralardan nasıl daha güçlü bir gizlilik ve anonimlik sağladığını açıklıyor.

"Monero: A Fast and Private Cryptocurrency Based on a Ring Signature Protocol" by R. Ricciardi, C. Kruegel, and F. Valeur (2017). Monero'nun tasarımını ve çalışma mekanizmasını detaylı olarak açıklıyor ve Monero'nun gizlilik ve anonimlik özelliklerini inceliyor.

"A Survey of Anonymity in Cryptocurrencies" by C. Gervais, A. Juels, D. Kosba, A. Wattenhofer, and R. Yahalom (2015). Bu çalışma, kripto paralar arasındaki anonimlik seviyesini karşılaştırmak amacıyla yapılmış bir anket çalışmasıdır ve Monero gibi anonim kripto paraları da ele alıyor.

"On the Anonymity of Monero Transactions" by F. Faisal, S.M.H. Zaidi, and S.A. Baset (2017). Monero işlemlerinin anonimliğini inceliyor ve Monero'nun diğer anonim kripto paralara göre nasıl daha iyi bir anonimlik sağladığını açıklıyor.

"An Empirical Analysis of the Effectiveness of Monero's Privacy Features" by L.J. Boot, R. van der Hoek, and B. Pötzscher (2018). Monero'nun gizlilik özelliklerinin etkili olup olmadığını test etmek amacıyla yapılmış bir deneysel çalışmadır.

"An Analysis of Anonymity in Monero's Blockchain" by F. Faisal, S.M.H. Zaidi, and S.A. Baset (2019). Monero blockchain'inde anonimlik özelliklerinin nasıl çalıştığını inceliyor ve diğer anonim kripto paralara göre nasıl daha iyi bir anonimlik sağladığını açıklıyor.

Dileyen kişiler orijinal isimleriyle internette çalışmaları arayarak okuyabilir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,918
Kullanıcılar
6,742
Son üye
Berat28
Geri
Üst