Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Newscrypto ( NWC )

Genel Amacı
Newscrypto, kripto alanına yeni girenlerden bu işin uzmanlarına kadar herkesin eğitim alabileceği ve eğlenebileceği bir ekosistem.
Kripto Para Tam Adı
Newscrypto
Kripto Para Kısa Adı
NWC
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2019
Web Sitesi
https://newscrypto.io/tr/
1618866862491.png


Newscrypto (NWC) nedir?

Newscrypto'ın ortaya çıkış amacı kripto para sistemine sonradan girenlerle bu alanda uzmanlaşmış kişileri aynı platformda toplayarak herkesin faydalanabileceği ve kendini geliştirebileceği bir sistem yaratmak. 2017 yılında oluşumuna başlayan ekip tam olarak 2019'da adımlarını atıyor ve bu oluşuma zamanında Stellar ağıyla başlayıp sonrasında 2021 yılıyla birlikte Ethereum ve Binance Smart Chain ağına da taşınarak Crosschain yani çapraz zincir kurumuş ve bu ağdaki coinlerinin gönderimi için de 1:1 oran olduğu belirtilmiş. Buradaki amaç kullanıcıların DeFi projelerine veya merkezi olmayan borsalara geçiş ve oralardaki imkanlarını aynı seviyede tutmak.



Newscrypto Platformu

Tüm bu planların gerçekleştirilmesi adına hazırlanan bu platform alanının en iyileri tarafından test edilmiş ve sonra kullanıma açılmıştır. Bunlar için rehber konuları yakın zamanda eklenecektir. Siz de siteyi gezerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Site üyelerine İngilizce eğitim vermekte ama ortalama bir İngilizce bilgisiyle terimleri de öğrenerek konuşulanı ve yapılan grafik yorumlamalarını anlayabilirsiniz. Platform çok kapsamlı olduğundan yoğun zamanlarda ufak kasmalar olabiliyor ama gelişmeye çok açık bir sistem yapmışlar.

Platformunun başlıca özellikleri:
Akademi(School): Burada amatöründen ustasına herkesin edinebileceği bilgilerin olduğu bir eğitim mevcut.
Trade Simülatörü: Rahat bir şekilde risk olmadan sanal trade yapıp kendinizi gerçeğe ayarlayabilir hatta risksiz bu sistemde kendi taktiğinizi oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda başkalarının trade taktiklerini de gözlemleyebilirsiniz.
Tahminler: Topluluk veya yeni üyelerin yapmış olduğu grafik, teknik ve temel analizlere dayalı tahminleri görebilir, kendinizce yorum katabilir, araştırma yapıp ona göre alım satım veya trade işlerine gireceğiniz coinleri belirleyebilirsiniz.
Ve son olarak sinyal ağı kurmaya çalışıyorlar.

Mobil uygulaması ve mobil cüzdanı da kullanılabilir durumda. En düşük 2000 NWC olmak üzere bu ve üzeri stakelerde 3 aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı geri ödeme sistemi de kurmuşlar.

Newscrypto'nun maksimum arzı 280 M adet, ulaşımdaki arzı ise 155 M adet. 162 M $ toplam hacme sahip olan token en yüksek seviyesini bugün 1.075$ ile gördü.

Newscrypto Satın Alabileceğiniz Borsalar:
Probit üzerinden alım yapabileceğiniz gibi KuCoin, HitBTC, Uniswap ve PancakeSwap üzerinden alım gerçekleştirebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
çok güzel hocam ellerine sağlık.
Yoğunluktan yeni fırsat buldum hocam sağolasın. 3 gündür takibimdeydi bugüne kısmetmiş.

Özellikle "Tahminler" kısmı güzel görünüyor. Benim net olarak anlayamadığım stake dışında tokenin platformdaki işlevi.
Bir şey satın almaya çalışmadım ama sistem içerisinde ürün satın alımında dönüyor olabilir. Çünkü buraya aktarılan ders vs işlemleri için tokenlerin belli bir kısmı yakılacaktır yazmışlardı ama detayını tam bulamadığımdan konuya da ekleyemedim.
 
Konuyu açtıktan sonra 1.45$ seviyelerinde tekrar ATH yapan NWC şu anda 1.35$ seviyelerine geziniyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,683
Son üye
keycheck
Geri
Üst