Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

oyun hesabı satarak para kazanmak mümkünmü

Tabii ki mümkündür. Oyun hesabı geliştirip satmak için birçok grup var sosyal mecralarda. Facebook'a oynadığınız oyunun adını yazarsanız zaten illa ki bulabilirsiniz Hesap Satma veya Değiş tokuş sayfaları
 
Selamlar Dsotum, öncelikle oyun oynayarak para kazanmak tabiki mümkün. Öncelikle bu iş için üniversite okumana gerek de yok ancak her iş gibi bu işin de zorluğu var. Aslında bahsettiğimiz işin meslek adı ''Game tester'' yani türkçesi "oyun test eden" dir. Bu işin asıl amacaı oyunlarda bulunan hataları tespit edip raporlamaktır yoksa öylesine oyun oynayarak para kazanmak diye bir şey yok. Kim kime neden "gel şu oyunu oyna sana 100 tl" desinki :)

İş için gereksinimler:
- Analiz yapın yüksek ve gözlemlemede iyi olmalısın, detay kaçırmamak için,
- Masa başı işleri sevmelisin çünkü bu işte saatlerce masa başında kalacaksın,
- Yabancı dil bilmen senin için çok güzel bir avantaj olur yurt dışındaki firmalarla da görüşmen için ama şart değil çünkü yurt içinde de bu alanda iş yapan oyun firmalarıyla anlaşabilirsin,
- Her türlü oyunu sevmen gerek çünkü her zaman çok güzel oyunlar oynayamayabilirsin yeri gelicek 2D oyunlar oynamak zorunda kalıcaksın. Mesela en basitinden Mario :)

İşin gereksinimleri bunlar. Birde şundan bahsetmek istiyorumki bu iş çok kazandırmıyor. Serbes olarak çalımaya başlarsan saatlik para alırsın bu yurt dışında bildiğim kadarıyla 10 dolardan başlıyor ve deneyimine göre yükseliyor. Ancak firmalarla anlaşma sağlarsan gerçek anlamda para kazanmaya başlarsın.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,979
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst