Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Oyun oynayarak para kazanmak mümkün mü?

Evet mümkün ama çok az kazandırıyor böyle oyunlar yani çok fazla gelir elde edilmiyor çok zamanımızı alıyor zamanınızı daha iyi değerlendirmek için daha kazançlı sistemleri seçmek daha iyi olur sizin için
 
Arkadaşlar Google play store da whaff adında bir uygulama var rastgele gezerken farkettim belki biliyorsunuzdur. Uygulamanın kullanımı basit. 4-5 oyun veriyor yuklediğinde belli bir miktar, gunde 3-4 dk oynadıgında bir miktar, belirttiği gune kadar oyunu silmezsen gunluk bir miktar daha para oduyor. Bu gün uye oldum 20dk ugrasmamisimdir olayi cozmek ve kapatmak icin 1 dolar param oldu. Gunluk veya 2-3 gune bir degisiyorsa oyunlar cok iyi. Beni uygulamaya ceken sey oyunlari google play uzerinden indirmesi aksi halde bulasmazdim.

Odemenizi paypal,steam,google vb bir çok şekilde alabiliyorsunuz 10.5 dolar olunca falan alacaginiz sisteme gore fiyat degisiyor. internetten baktim odeme alanda var. Zaten 1milyon kisi indirmis uygulamayi.

Referans olayı var ve getirdigin kiside ucret aliyor. Indirdikten sonra kod istiyor ben yorumlardaki herhangi birinden aldim kodu 0.30 dolar verdi. Siz uye edince ne oduyor bilmiyorum. Ama hiç yoktan iyi diyerekten birinden kod bulup 0.30 kaptım.
 
Çok dogru yere değinmişsiniz. Para veren bazı siteler var ama ödeme olarak cok az kuruş kuruş ödüyorlar ve bu da paranizin birikmesi icin sürekli o sitede kalmanızı sağliyor. Bunun dışında bunun gibi siteler reklam vererek para kazanıyorlar. Kazandıklarının yarısını bile size vermiyorlar. Boyle sitelere üye olmayın sadece zaman kaybedersiniz.
 
Selam, açıkcası ben de bu konuyu açan arkadaş vasıtasıyla denk gelerek bulmuştum forumu kendisini tanımam ama Youtuberların verdiği sitelerde şuna çok dikkat edin ref kazançları ve reklam işbirlikleriyle onlar parayı kırabilirken siz bir şey alamayabilirsiniz. Bu tarz sistemlerden uzak durun. O yüzden bu tarz forumlardaki insanların yorumlarını her zaman daha çok önemsiyorum. Özetle para kazanılabilir ama meblağlar çok ufak olduğunu kabul etmeniz lazım. Veya yatırım ve referans kasma yapmanız şarttır.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,907
Kullanıcılar
6,741
Son üye
ysf
Geri
Üst