Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

PancakeSwap Lottery'e Chainlink'in Rastgele Sayı üretecini Entegre Etti

Bonarous

Korgeneral
1626437862513.png
Chainlink VRF (https://chain.link/solutions/chainlink-vrf), artık PancakeSwap tarafından kullanılan güvenli ve denetlenebilir bir Random Number Generator'dür (rastgele sayı üreteci). Lottery oyuncularına hepsinin eşit kazanma şansına sahip olmasını sağlar... Binance Smart Chain (BSC) üzerine kurulu otomatikleştirilmiş pazar (AMM) ve yield farming platformu PancakeSwap, bugün Chainlink Doğrulanabilir Rastgele İşlevin (Chainlink Verifiable Random Function) ana ağ entegrasyonunu duyurdu.

Chainlink VRF, blockchain tabanlı oyun uygulamaları için kriptografik olarak güvenli rastgelelik sağlar. PancakeSwap'in Lottery V2 uygulamasında kazananları seçmek için kullanılan kanıtlanabilir derecede adil bir rastgelelik kaynağı sağlayacaktır. RNG sürecini doğrulayan destekleyici bir kriptografik kanıtı vardır.

PancakeSwap Lottery (Piyango) Özeti
PancakeSwap Lottery'de her gün iki çekiliş var.
Kullanıcılar, her biri 6 haneli bilet satın alarak katılabilirler.
Ödüller, bir biletteki basamak sayısıyla tanımlanır (ve Chainlink VRF'deki rakamlarla eşleşir).

Kazanma kriterleri ve dağılımlar aşağıdaki gibidir.




1626437924417.png
Yeni piyango şimdiden son derece popüler hale geldi ve bugüne kadarki en büyük ödül havuzu 16. turda yaklaşık 1,165 milyon dolar (77,687 CAKE) oldu. Söz konusu değer göz önüne alındığında, kazanan seçim sürecine şeffaflık ve güvenlik getirmek çok önemliydi. Hiçbir taraf sonuçları adil olmayan bir şekilde etkileyemez. Bununla birlikte, zincir üzerinde manipülasyona dirençli bir rastgelelik kaynağına doğrulanabilir bir şekilde erişmek, göründüğü kadar kolay değildir. Blok karmaları gibi zincir üstü RNG çözümleri madenci manipülasyonuna tabi olabilir; zincir dışı RNG çözümleri opaktır ve bütünlük kanıtı sağlamaz. PancakeSwap Lottery V2 için Chainlink VRF'yi seçmemizin nedeni bu engelleri aşmak.
– PancakeSwap Ekibi

Nasıl çalışır
Lottery V2 akıllı sözleşmesi, yalnızca geçerli kriptografik kanıtı varsa rastgele sayı girişini kabul eder ve kriptografik kanıt yalnızca VRF işlemi kurcalamaya karşı korumalıysa oluşturulabilir. Chainlink VRF, her rastgele sayı çekilişinin kanıtlanabilir şekilde adil olduğuna dair otomatik ve genel olarak doğrulanabilir bir güvence sağlar.

PancakeSwap hakkında yield farming yapma, swap borsasını kullanma, likidite havuzlarına katılma, syrup havuzlarına katılma, lottery'e katılma, fiyat tahminine katılma gibi özellikler hakkında bilgi almak için PancakeSwap (CAKE) ve PancakeSwap Detaylı Rehber konularını inceleyebilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Çok sağlam ödüller veriyor gerçekten. Hepsini bilen de tam çıkmıyor ama yatırım tavsiyesi vermemekle birlikte piyango alacağına ve sonucu belli mi belirsiz mi bilemediğin bir piyango yerine buna girmek daha mı mantıklı karar veremedim.
 
Çok sağlam ödüller veriyor gerçekten. Hepsini bilen de tam çıkmıyor ama yatırım tavsiyesi vermemekle birlikte piyango alacağına ve sonucu belli mi belirsiz mi bilemediğin bir piyango yerine buna girmek daha mı mantıklı karar veremedim.
Bence daha mantıklı ama bunun da olasılığı çok çok düşük.

Kazanma kriterleri ve dağılımlar aşağıdaki gibidir.





Kriterlerdeki gibi aynı sayılar aynı sıraya denk gelmeli ki ödül kazanılsın. Aynı oranda yüksek ödül havuzu var tabi.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst