Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Pig Finance ( PIG )

Genel Amacı
Pig Finance yüksek verimle çalışan, sürtünmesiz yield farming platformudur
Kripto Para Tam Adı
Pig Finance
Kripto Para Kısa Adı
PIG
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2021
Web Sitesi
https://pigtoken.finance
1620654581669.png

Pig ne demek?

Son zamanlarda biliyorsunuz Inu köpeklerinin başrolünü oynadığı yükselişleri gördük. Pig'in kelime anlamı domuz demek.

Pig Finance nedir?

Pig Finance yüksek verimle çalışan, sürtünmesiz yield farming platformudur.

PIG Tokeni ne işe yarar?

PIG tokeni
Binance Smart Chain üzerinde belli özelliklere sahip bir tokendir. Dolaşımdaki arzı katlanarak büyük miktarlarda azaltan bir Kara Delik tasarımına sahip ilk jetondur. Şu anda Kara Delik üzerindeki tokenler başlangıçtaki miktarın %57'si tutarındadır. PIG için bu olay tokenin likiditesini hızlı bir şekilde arttıran Otomatik-Likidite özelliği ile birleşir. PIG diğer tokenlerde nadiren görünen bir merkeziyetsizliğe sahiptir.

Pig Finance üzerinde her işleminden %5 kesinti vardır, bu kesintinin %3'ü likidite sahiplerine, %2'si de PIG sahiplerine elindeki PIG'lerle orantılı olarak otomatik dağıtılacaktır.

Kara Delik Algoritması nedir?

Kara Delik
, PIG tokeninin lansmanı esnasında toplam arzın %50'sinden fazla bir miktara sahipti. Yukarıda bahsettiğimiz %2'lik, PIG sahiplerine gönderilen tokenler buraya da gönderiliyor. Aslında Kara Delik de bir holder. Bu sayede kara delik üstel bir şekilde büyüyor ve tokenin toplam arzı üstel bir yanmaya neden oluyor. Yazı esnasında %57'lik tutara ulaşmış durumda.

Bir balina güvenliği aldıklarını belirtiyorlar, herhangi bir cüzdan üzerinde toplam token arzının %1'inden fazlasının tutulmasına izin vermedikleri ve gene aynı şekilde yapılan herhangi bir transfer işleminin de 5 trilyondan fazla token içeremeyeceğini belirtmiş durumdalar.

NFT: PIG token ile birlikte birbirinden etkileyici NFT'ler kazanabileceksiniz, bunun için PIG tokeni veya ortak tokenlerin yatırılabildiği bir NFT Çiftliği var. Tokenleri buraya aktardığınızda istediğiniz NFT'leri seçmek için kullanabileceğiniz puanlar kazanırsınız. Bu puanlar yüklediğiniz tokene oranla verilecektir.

Belirtilen bir diğer husus ortaklarından daha çok fazla NFT yüklenecek olması ve bundan dolayı zamanla çeşitlilik artacağı söyleniyor. Bu nedenle tokenlerinizi hemen stake etmeye başlamanız, stake ettikçe de puanlarınızı arttırmanız belirtilmiş. Ortaklıkları arttırdıkça Binance Smart Cahin üzerindeki farklı tokenlerinizle de NFT kazanma şansına sahip olacaksınız.

Yol haritasında gerçekleşemeyenler, Pazarlama, VIPig Kulübü, Bağış Kampanyası, Yeni bir Exchange sitesi Lansmanı, Yeni Pig Ürünleri, Ekosistemin daha çok geliştirilmesi.

Maksimum arzı 1,000,000,000,000,000 adettir. Şu anki fiyatı CoinMarketCap üzerinde 0.00000153 olsa da şu an yeni listelendiği borsada 0.00000187 tutarını gördüğünü fark edebilirsiniz.

Hangi borsalarda listeli?

En yüksek hacmiyle MXC borsasında listelenen PIG, LBank ve PancakeSwap borsalarında da listelenmiş durumda. Bugün itibariyle Gate borsasında da listelenmeye başladı.
 
Yazı başı ve sonunda bile %50 yükseliş yaşadı. Senin yazından sonra da yükselmiş 2771 :) Sürekli değişiyor shitcoinler hocam.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst