Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Piyasadaki Cüzdanlar Yeterince Güvenli Değil Mi Yoksa?

myetherwallet-hack-social-1.jpg


Coinkolik sitesinde yer alan haberde, Ethereum’un kurucu ortağı olan Buterin’in kripto para cüzdanlarının yeterince güvenli olmadığına ve bu yüzden yeterince insan tarafından kabul görmediğine ilişkin sözlerine yer verildi. Bu sözlerin yeni tartışmaların fitilini ateşleyebileceği belirtildi.

Habere göre, Buterin bu sözleri, katıldığı bir etkinlikte verdiği röportajda söyledi. Röportajda kendisine eşlik eden iş adamı Antonopoulos da Buterin’in düşüncesine destek vererek, piyasadaki cüzdanların yeterince güvenli olmadığını ve kullanıcı dostu yeni kripto para cüzdanlarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Buterin, ayrıca kripto para kullanıcılarını eleştirerek güvenlik konularını ihmal ettiklerini belirtti. Bu durumun, cüzdanlara yapılacak saldırılar sonucunda büyük kayıplara yol açabileceğini söyledi. Çok akıllı ya da dikkatli olmanın güvenlik için yeterli olmadığını söyleyen Buterin, en güvenli sistemin yeni bir sistem olduğunu belirtti.

Buterin ayrıca bu röportaj esnasında kripto para önderlerine de seslendi. Yapılacak iyileştirmelerin tek bir gruba değil, tüp kullanıcı topluluğuna faydalı olacak çözümler içermesi gerektiğini vurguladı ve risklerin en aza indirgenmesi gerektiği için daha aktif bir çalışma yapılması gerektiğinin altını çizdi.
 
Haklı. Çok haklı. Bu ayrı bir konu; fakat kendi çalışması var sanırım bu konu hakkında. Bu yüzden böyle bir tartışma açmış bence. Birkaç ay sonra 'en güvenilir cüzdan budur' diye kendi cüzdanını piyasaya sürerse şaşırmam.
 
Evet, haklı olabilirsiniz. Olaylara farklı yönlerden bakılabilir.
Sonuçta piyasada etkin rolü olan bir adam ve yeni bir cüzdan çıkardığında ilgi görebilir.
Yalnızca topluluğun iyiliğini düşünmüyor da olabilir. Aynı zamanda kendi çıkarını da üşünüyor o zaman.
Bekleyip göreceğiz gelişmeleri.
Gerçi yaptığı tespit doğruysa ve kripto para topluluğunun faydasına olacaksa, geliştireceği projeden fayda sağlaması kabul edilebilir diye düşünüyorum.
 
Yaptığı tespit doğru. Sağlam cüzdanlar var elbette ama özellikle mobil uyumlu olanları çok sakat. Her cüzdana para yatırılmaz. Faydalı da olacak elbette.

Artık ya kendi planı var ya da bu söylem birilerine ilham olur bilemiyoruz. Göreceğiz.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst