Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

PLATİN

Mühürdar

Kıdemli Çavuş
Az Bilinen Ancak en az Altın Gümüş kadar nadir ve değerli, Yatırım aracıdır; Altın, Gümüş gibi değerli metallerin alınıp satılabildiği aracı kurumlar ve bankalarca kolay alınıp satılabilen, değerli bir yatırım aracı, birikimleri, enflasyon bazında koruma amaçlı alınabilecek yatırımdır.

Platin;--finans piyasalarında eski medeniyetler tarafından da bilinen altın ve gümüşten çok daha kısa bir tarihe sahiptir. Uzmanlar, yıllık maden üretimi bazında platin metalinin, yeryüzünde altından 15-20 kat daha AZ olduğunu biliniyor. Bu nedenle, platinin neredeyse her zaman altına oranla daha yüksek bir fiyatla ticareti yapılmıştır.
Dünyadaki platinin %75'inden fazlası Güney Afrika'da çıkarılmaktadır.

Platin fiyatları, arz ve taleple birlikte değişmektedir; ekonomik istikrar ve büyüme dönemlerinde, platinin fiyatı altın fiyatının iki katına kadar çıkma eğilimindedir;
 
1647420634243.png



Elektrikli araclarda ve yeşil enerjiye dönüşümde önemli yere sahip olacak olan metal, Tıp, elektronik vb alanlarda yoğun şekilde kullanılmaktadır, Küresel ve jeopolitik gelişmeler, risklerden kaynaklı hatırı sayılır pozitif ayrışma yaşanabilir, Altın fiyatı ile paritesi zaman zaman altına oranla iki katına çıktığı dönemler yaşamış metal, şu an bu pariteden çok uzaklamşmış olduğu içinde büyük potansiyel taşımaktadır. Son zamanlarda petrolle orantılı artışlar yaşadığıda gözlemlendiğinden, Rus-ukrayna savaşı, Çin Tayvan gerginliği, iRAN YAPTIRIMLARI VE AYNI ZAMANDA RUS petrolüne ABD, AB ve Japonya gibi ülkelerin direkt yaptırım ve Ambargodan yasak getirmeside petrolle birlikte Platinde hatırı sayılır gelişmeler yaşanmasına neden olacaktır.
 
1647499584301.png


1. Senaryo Platin Ons :1533 $ , 2022 ortalarına kadar.......

1647500156298.png


2. Senaryo, Platin Ons, 1533 $ da soluklanıp geçmişteki 1GR-Platin=2GR-Altın olan parite tahtını geri alıp YİNE TAHTIN VE TACIN SAHİBİ KRAL OLACAK, İzliyoruz.....
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,950
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst