Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Pos cihazları ile kripto para alımı

Cümleler arasında boşluk bırakalım. Yazı birkaç cümleyi geçiyorsa içeriği paragraflara ayıralım.
Evet görüldüğü üzere kripto paralar büyük bir ivme ile daha da fazla yatırımcı alıyor.Bu sebepten dolayı şirketler nasıl döviz ve altına erişimin kolay olması sebebi ile insanları kripto paraya daha rahat ulaştırmaya çalışıyor.Dış dünyada pos cihazları ile kripto para alımı yapma operasyonu başladı.Brezilyada yanlış bilmiyorsam 1.4 milyon tane pos cihazı kripto para satımı başladı.Sizce bu ülkemize de gelmeli mi?
Bence gelebilir ne de olsa nasıl altına kuyumcudan
Euroya,dolara nasıl dövizden rahatça ulaşıyorsak kripto paraya da ulaşabilmeliyiz.Sizlerinde görüşlerini merak ediyorum.
 
Arkadaşlar sitede hiç kimse keyfi olarak banlanmıyor veya uyarılmıyor. Lütfen konu açmadan önce forum kurallarını okuyun. Bugün defalarca forumda üst sıraya taşındı bu konular.

Noktalama işaretlerine dikkat edelim.

Cümle bitti ve cümle sonuna nokta koyduk. Nokta işaretinden sonra; lütfen bir boşluk bırakarak bunun devamında diğer cümleye geçelim.

Yazılar birkaç cümleden fazlaysa mümkünse paragraflara bölelim.
 
Bence yok çünkü ülkemizde daha yeni kripto para ile alışveriş yasaklandı alışverişin yasaklandığı bir ülkede pos cihazları ile kripto para almak zor iş.
Arkadaşın dediği gibi daha geçenlerde Merkez Bankası resmi gazetede direkt olarak kripto paraların kullanımı hakkında bir bildiri yayınladı. Bu kararın alındığı bir ülkeye pos ile kripto para alımı gelmesi ne kadar mümkün olabilir sizin düşüncenize kalmış bir şey.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst