Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Probit Borsasında Etkileyici Proje NFTA (NFTA) İçin IEO Etkinliği

dart-1943313_640.jpg


Probit Borsasında Etkileyici Proje NFTA (NFTA) İçin IEO Etkinliği

Düzenlediği IEO etkinliklerine kaldığı yerden devam eden Probit borsasının birkaç saat sonra başlatacağı IEO’lardan biri de NFTA (NFTA) IEO’su olacak.

NFTA (NFTA) Nedir?

NFT’lerin oluşturulabileceği ve aynı zamanda eşler arası NFT satışının gerçekleştirilebileceği bir platform olarak tasarlandı NFTA. Öncelikle ERC 20 tabanlı bir proje olmasına rağmen çapraz zincir özelliğine sahip olacak bir proje diyebiliriz. Yani pek çok blok zinciriyle ve farklı NFT oluşturma ve pazarlama platformlarıyla entegre bir şekilde çalışabilecek.

NFTA platformu aynı zamanda NFT sektöründe faaliyet gösteren farklı projelerle de iş birliği içerisinde. Bunlardan en önemlisi SOTA platformu. Başlangıçta NFTA, SOTA platformunda NFT üreten 20 bin koleksiyoncu ve sanatçıyı devralacak. Projenin tokeni de yine platformla aynı ismi taşıyan NFTA.

NFTA’nın maksimum arzı sadece 100 milyon adet. Bu arzın proje için nasıl değerlendirileceği şu şekilde belirtilmiş:

% 25 token satışı için

% 15 proje ekibi için

% 30 hazine rezervi için

% 30 topluluk için

Yol Haritası

Projenin yol haritası 2021 yılının 3 çeyreğini, 2022 ve 2023 yıllarının 2 çeyreğini kapsayacak şekilde 4 bölüme ayrılmış durumda.

2021 yılı 2. ve 3. çeyrek, projenin açılış sayfasının hazırlanacağı ve teknik incelemelerin yapılacağı kısımları kapsarken aynı zamanda tokenin ihraç edilerek ilk borsa listelenmesinin gerçekleştirilmesini de kapsıyor. Bununla birlikte, P2P NFT açık artırma ve kredi piyasasının ilk versiyonunun Binance Smart Chain üzerinde başlatılması da yine bu zaman aralığının kapsamına giriyor.

2021 yılının 4 çeyreği, diğer blok zincirlerine, yönetişim fonksiyonları ve mobil uygulamaya NFT eklenmesi gibi geliştirmeleri kapsıyor.

2022 yılının iki çeyreği, NFTA platformunun diğer blok zincirlerle ve diğer zincirlerde üretilmiş içeriklerle entegre edilmesini ve açık artırma kapasitesinin geliştirilmesini kapsıyor.

2023 yılının 2 çeyreği ise işlem ücretlerinin bir bölümünün yönetim amaçlı kullanımını kapsıyor.

Proje Ekibi

Proje ekibinin lider kadrosu kripto para birimleri konusunda farklı tecrübeye sahip ve oldukça donanımlı 7 kişiden oluşuyor.

Projenin kurucusu Tommy Lee’nin sektörde 18 yıllık tecrübesi var. Daha önce PFT Software’de çalışan Lee, aynı zamanda global bir danışmanlık şirketi olan Sotatek’in CEO’luğunu yaptı. Aynı zamanda NFT pazarı SOTA’nın da kurucu ortağı.

CEO William Nguyen Singapur merkezli kripto para borsası VCC'nin eski CTO'su.

CTO Andy Nguyen, sertifikalı bir IBM çözüm tasarımcısı ve karmaşık ERP ve kurumsal sistemler konusunda uzman. Aynı zamanda akıllı sözleşmeler geliştirme konusunda çok bilgili.

Proje müdürü Son Nguyen, IT sektöründe sistem mimarı olarak uzmanlaşmış bir isim. Bulut sistem ve blokchain konusunda da birçok geliştirme şirketinde üst düzey tecrübeye sahip.

Diğer 3 kişi de yine kendi alanlarında uzman olan danışmanlardan oluşuyor.

Projenin partnerleri arasında Sotanext, VCC borsası, Chain Ridge Capital, Crypto Revelotion, 01 Capital ve Three M Capital şirketleri yer alıyor.

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte, güzel bir NFT projesine benzediğini söylemeliyim. Projenin yapısı, geliştirici ekibi vs bana bunu düşündürdü. Elbette bu benim düşüncem.

NFTA IEO’su 21 Haziran 2021 tarihinde saat 06:00’da başlayıp 23 Haziran 2021 tarihinde saat 04:00’da sona erecek.

Bu IEO’ya Probit borsasının kendi tokeni olan PROB ile katılabilirken USDT ve BTC ile de katılabilirsiniz.

NFTA IEO’suna PROB ile katılırsanız %5 PROB bonusu kazanabileceksiniz.

USDT ve BTC ile katıldığınızda ise %2 bonus kazanma şansınız olacak.

Kazanılan bonuslar 2 hafta süre ile kilitli olacak.

IEO kapsamında 100 bin ila 1 milyon USDT değerinde NFTA satışı gerçekleştirilecek. NFTA’nın satış fiyatı 0,2 USDT olacak. Maksimum arzın sadece 100 milyon adet olduğunu düşünürsek satış fiyatı uygun denilebilir.

Etkinliğe katılmak isteyenler, Probit borsasının ana sayfasındaki “IEO” bölümüne girebilir.

Probit Kayıt Linki
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst