Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Probit Borsasında Kimlik Doğrulama Nasıl Yapılır

1)-Artık ProBit Global hesap sayfanız “Benim Sayfam”dasınız ve günlük para çekme limiti arttırma, hacim yarışmalarına ve IEO (Initial Exchange Offering)'e katılmak gibi daha bir çok döviz özelliklerini açmak için KYC'yi tamamlama seçeneğiniz var.
Untitledgggg.png

2)-30 Kasım 2021'den itibaren, kullanıcıların para yatırmak, yeni siparişler vermek, stake etmek, IEO'lara katılmak ve Kampanyalar için KYC2'yi tamamlamaları gerekmektedir.
3)-İşlemi tamamlamak için “Doğrulama (KYC)” yazan yere bakınız ve o bölümün sağ köşesindeki “Doğrulama” seçeneğine tıklayınız.
4)-"Başvuru sürecünü başlat"a tıklayınız
Untitledllll.png

5)-“Doğrulama” formunu kişisel bilgilerinizle doldurunuz. Kimliğinizin ya da pasaportunuzun fotoğrafını ve bu belgeyi tutarkenki bir selfie fotoğrafınızı da birlikte yükleyin. Ardından "Başvur"a tıklayınız
6)-Başvurunuz şu anda inceleniyor. Talebinizin onayıyla ilgili “ProBit Global KYC sonuçları” başlıklı bir e-posta ile bilgilendirileceksiniz. İnceleme birkaç saat sürebilir.
7)-Onaylandıktan sonra, https://www.probit.com/ dan ProBit hesabınıza giriş yapın. “Benim Sayfam”da KYC durumunuz “Doğrulama Tamamlandı” olarak görünecektir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,208
Mesajlar
59,869
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kroisos595
Geri
Üst