Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Radio Caca ( RACA )

Genel Amacı
GameFi, Metaverse alanlarında gelişebilmek
Kripto Para Tam Adı
Radio Caca
Kripto Para Kısa Adı
RACA
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2021
Web Sitesi
https://www.radiocaca.com/#/whitepaper

yecele

Tuğgeneral
Radio Caca Nedir?

Universal Metaverse'nin yerel tokenidir. Şu anda Ethereum Mainnetinde, Binance Smart Chain üzerinde ve OEC ağında hizmet vermektedir. Aynı zamanda Maye Musk Mystery Box NFT'lerinin de yerel belirtecidir. Şu anda bu gizemli kutulardan yok. İleride tekrardan çıkabilir.

Radyo CACA'nın yerel tokeni olan RACA, RacaArmy, Metamon, Metamon Island, Metaverse, P2E, GameFi, USM gibi oyunlar ve etkinliklerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

what-is-radio-caca-raca1.png


Universal Metaverse Nedir?

Universal Metaverse Lab, USM ve P2E tarzında blok zinciri oyununun yaratıcısıdır. Bu oyunlardan birisi Decentraland tarzında olup açık dünya oyunudur. Şu anda astronot kıyafetlerinizi giyip o evrende gezebilirsiniz.

Universal Metaverse, kullanıcıların arazi sahibi olabileceği aynı zamanda bu arazilere mağazalar, sanat galerileri, binalar, evler, bahçeler oluşturabileceği, bununla birlikte sergilerini yapabilecekleri, başka insanları davet ederek etkinlikler düzenleyebileceği, oyun oluşturup insanlarla oynayabileceği bir 3 boyutlu Planet sanal dünyasıdır.

Bu oyunla birlikte RACA, dünyanın her yerindeki insanları birleştirip, buluşturacağı, cesurca bir yeni sanal dünya inşa etmek istemektedir. Aynı zamanda internetle bağlantılar sağlayan kişiler tarafından işletilen merkezi olmayan bir organizasyondur yani bir DAO.

Tokenomik:

Toplam arzı 433 milyar adet olan RACA'nın 156 milyar adeti kilitli, 277 milyar adeti de kilitsiz durumdadır.

RACA'nın 3 blok üzerindeki dağılımı iste şu şekildedir:

ETH Mainnetinde 141 milyar adet bulunmakta olup bunun 92 milyarı kilitli, 49 milyar adeti de kilitsizdir.

BSC ağında 283 milyar adet bulunan RACA'nın 61 milyarı kilitsiz, 222 milyarı kilitlidir.

OEC ağında 9 milyar adet bulunan RACA'nın 3 milyarı kilitli, 6 milyarı kilitsizdir.

Virgüllü sayılar yuvarlanmış olup, net sayılar için resmi siteye başvuruda bulunabilirsiniz.

Yol haritasının en önemli beklentilerinden bir tanesi Haziran 2022 gibi USM Chain Mainnet Launch'unun yapılacak olmasıdır.

USM'nin Steam veya Epic Games benzeri oyun platformlarından çok daha farklı, kapasiteli ve işlevli olması amaçlanmıştır.

NFT Marketleri, USM, World of Warcraft tarzı bir Pazaryeri hazırlanacak olup kullanıcıların metaverse içindeki ortamdan ayrılmadan elinde olduğu NFT'leri takas edebilecekleri özel caddelerin olacağı belirtilmiştir.

Business Launchpad Servisi ile birlikte küçük ve bağımsız oyun geliştiricileri oyunlarını burada kullanıcılara tanıtabilecek ve birebir deneyimleri gözlemleyebilecek. Aynı zamanda ünlü kişiler için de işe yarar bir platform olacak. Şarkıcılar için konserlerini düzenleyebilecekleri özel alanlar olacak.

Metamon Game (Metamon Adas) Nedir?

Metamon Game de gene platformun oyunlarından. Henüz launch edilmemiş olsa da RACA tokenlerinizi kullanarak yumurta, iksir, zehir gibi güçleri marketten satın alabiliyorsunuz ve farmlayabiliyorsunuz. Görüntüsü sanki Axie gibi olsa da henüz tam bilemiyorum. Platformun verdiği bilgilere göre daha ileri zamanlarda USM altında çalışacak 3 boyutlu bir mini oyun olacakmış. P2E modeli benimseyecek.

Radio Caca NFT'leri nedir ne işe yarar?

Maye Musk Plus Box olarak da bilinen NFT'ler Radio Caca'nın açılış NFT'leri. Sağlayacağı faydalar içinde de çeşitli öairdroplar, haklar yer almaktadır. Aynı zamanda RACA ve NFT'ler stake edilebilecekler tekrardan NFT kazanabilmek için.

Fiyatı nedir ve nerelerden satın alınır?

Toplam 500 milyar arzla ortaya çıkan ve %11.41'i şimdiden satın alınıp yakılan RACA'lar 0.0027 dolardan işlem görmektedir. BSC ve ETH ağında hizmet verdiği için de UniSwap ve PancakeSwap gibi merkezi olmayan borsalardan satın alarak oyun içi temleri satın alabilirsiniz. Bunun haricinde Gate.io, OKEx gibi global borsaların haricinde Paribu üzerinden de alım satın yapabilirsiniz.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,210
Mesajlar
59,928
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst