Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Read.cash; Bitcoin Cash İçin Yaz

njWtTgJl_400x400.png

Read.cash; Bitcoin Cash İçin Yaz
Read.cash, kripto para birimi Bitcoin Cash için bir sosyal medya platformu. Burada, kullanıcılar makaleler yazabilir, paylaşabilir ve diğer kullanıcılarla etkileşimde bulunabilir. Aynı zamanda, kullanıcılar BCH ile ödüllendirilirler, bu onu diğer kripto paralara yönelik benzer platformlarından farklı kılar.

2019'da kuruldu ve zaman içinde hızla büyüdü. Şu anda, binlerce kullanıcısı ve on binlerce makalesi bulunmakta. Yazarlara ve okuyuculara özgürlük ve anonimlik sağlar. Her konuda makale yazmak ve paylaşmak ücretsizdir ve herhangi bir ülke veya dilde yazılabilir. Ayrıca, yazarlar için BCH ödülleri, yüksek kaliteli içerik üretmeleri için bir motivasyon kaynağıdır.
Read.cash'te, kullanıcılar yazılarını kolayca oluşturabilir ve makalelerine görsel ekleyebilir. Ayrıca, diğer kullanıcıların yazılarını okuyabilir, yorum yapabilir ve beğenebilir. Bunun yanı sıra, kullanıcıların kendi yazar profillerini oluşturmalarına ve okuyucuların takip etmelerine izin verir.
Bir diğer önemli özelliği, BCH ödüllerinin paylaşımıdır. BCH ödül havuzu en popüler ve kaliteli makaleleri yazanlar arasında paylaştırılır. Bu, yazarların yüksek kaliteli içerik üretmeleri için teşvik edicidir ve ek olarak okuyuculara da kaliteli içerik sunar.
BCH'ye dayalı bir ödül sistemi kullandığından dolayı kripto varlıkları ve blockchain teknolojisini benimseyen bir sosyal medya platformu olarak öne çıkıyor. Bu özellikleri sayesinde, yazarlar için yeni bir gelir kaynağı oluştururken okuyuculara da yeni ve ilginç içerikler ulaştırıyor.

Sonuç olarak, özgür ve anonim bir ortamda kaliteli içerik üretimine odaklanan bir sosyal medya platformu. BCH ödül sistemi bir bot tarafından kontrol edilir. Bu bot, aynı içeriğe birden fazla kez ödül verebilir. Bot, bir yazıya ödül verirken o yazıyı kaç kişinin gördüğünü, beğendiğini ve yorumladığını göz önüne alırken yazarın takipçi kitlesi ve içeriğinin kalitesini de önemser. YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,205
Mesajlar
59,821
Kullanıcılar
6,744
Son üye
mehdem821
Geri
Üst