Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Genel Amacı
Phoenix, yeni nesil tüketici odaklı merkezi olmayan uygulamaları (dApp) barındıran bir blok zinciridir.
Kripto Para Tam Adı
Red Pulse Phoenix
Kripto Para Kısa Adı
PHB
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2020
Web Sitesi
https://www.phoenix.global
digitization-gdd27a0931_640.jpg

Red Pulse Phoenix

Phoenix, birleştirilmiş öğrenim yoluyla büyük veri tabanlı yapay zekâyı (AI) güçlendirmeyi hedeflemektedir. Merkeziyetsiz
uygulamaların (dApps) geliştirilmesi ve desteklenmesi için tasarlanmış bir blockchain ağı. PHB ise Neo ağı tabanlı bir kripto paradır.

Kendini yeni nesil tüketici uygulamalarına güç veren blok zincir olarak tanımlayan Phoenix Global, ayrıca tüketici göz önünde bulundurularak işletmeler için tasarlanmış. Hızlı ve ölçeklenebilir tüketici uygulamaları sağlayan yeni nesil kurumsal bir blokzincir.
Her blockchain teşebbüsü gibi kullanıcılarına birtakım yenilikler sunuyor. Bunların başında gerçek dünya hizmetlerini dijital
varlıklara dönüştürüp satabilme imkanı yer alıyor. Bunun yanı sıra Phoneix platformunun diğer kullanıcılar için yan zincirler oluşturma olanağını da mümkün hale getirdiği söylenebilir.

Bu sayede dileyen kullanıcılar Phoneix ana ağını kullanarak ölçeklenebilir hizmetler alabiliyor. Projenin vadettikleri arasında ağda kullanılan iki kademeli konsensüs mekanizması da bulunuyor. Bu algoritma sayesinde kullanıcıların ağ üzerinde merkezsiz uygulamaları (dApps) güvenli ve etkili bir biçimde başlatabilmesi mümkün. YTD.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,976
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst