Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Ripple (XRP) Analiz

Klcaslnnn36

Kıdemli Çavuş
Değerli dostlarım;
Hepinize merhaba sizler için Ripple analizi yaptım elimizden geldiğince.Umarım sizlere yardımcı olurum.
Şuan baktığımız da 1 dolar bizim desteğimizde 1.30 cent ise direncimiz olmaktadır.Baktığımız zaman defalarca kırılmalar olduğunu görebiliyoruz.Üst üste 1 dolar ve 1.30 cent arasında kırılmalar olmuştur.1 dolara düşüşlerinde üst üste olduğunuda görebiliyoruz.
Buda konsülasyon alanıdır mantığı basittir dostlarım.Rıpple alıcıları 1 dolara alıp 1.20 cent üzeri çıktığı zaman satışlarını yapabiliyorlar.Bu satışlarla beraber %30-%40 kâr elde ediyorlar.
Şuan ki hedefleri 1.30 cent kırılması.Bu kırılma sonucu 1.70 cent e yükselme olacaktır.Hedefleri şuanlık bu.
Eğer söylediğimiz gibi kırılma gerçekleşirse direkt 1.70 cent bölgesi alınacaktır.1.30 centte kırım yaşayamazsak eski 1 dolar bölgesine düşeceği çok büyük ihtimal.
Destekte alınıp dirençle satılıyor bu mantıkla kazanç sağlanıyor şuan ki destek 1 dolar olmak üzere direnç kısmımız 1.30 cent tir.
1.30 cennet kırılması eğer gerçekleşirse öncelikle 1.40 cente çıkacaktır ve ufak bir düşüş yaşanıp birdaha 1.70 cente çıkış yapacaktır.Bu durumda 1.40 cent bizim destek kısmımız olmaktadır.1.70 cent ise bizim direnç kısmımız olmaktadır.Bu kısımda da al sat yapabilirsiniz.
Eğerti 50 centten başlayan yükselmenin aniden düşmesi için 1 doları kırması ile görebiliriz ancak 1 dolar kırılmasını görmemiz uzunneüreceğinden eminim.
Aniden bir yükseliş görebilmemiz için %30 gibi bir yükselişin gerçekleşmesi gerekmektedir.Bu yükselişin gerçekleşmesi içinde 1.30 cent in kırılması gerekmektedir.
İndicator’e baktığımız zaman 26 Temmuz tarihindeki yükselişi görebiliyoruz.Bu indicatore bakınca 1 dolar altına düşülmediği sürece büyük bir düşüş olmayacaktır.
1.30 cent kırılmalarının 1.70 direncime rahatlıkla çıkacağını indicator de görebiliyoruz.
Tek sorun şuanlık 1.30 centliği kırmamızdır.Kırarsak eğer çok çok olumlu olacaktır %30 yükseleceği büyük ihtimalle olacaktır.
Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana atlamadan okursanız eğer sevinirim:)
Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,210
Mesajlar
59,924
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst