Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

RollerCoin

Sitede bir havuz mevcut ve bu havuzda her 5 dakikada bir 4000 satoshi dağıtılmakta. Sizin bir gücünüz var ve bu gücünüze oranla bu havuzdan 5 dakikada bir pay alıyorsunuz. Sitede Miner Power adı verilen bir güç dengesi mevcut. Ne kadar fazla Miner Power'a sahipseniz 5 dakika sonunda dağıtımda o kadar fazla satoshi alırsınız. Ekstra bir şeye ihtiyacınız bulunmuyor. Sistem otomatik olarak dağıtması gereken satoshileri dağıtıyor. Buradaki en önemli ayrıntı yeni/ eski arasında bir uçuruma sebep olmamak için satın alınmış Miner Power haricindeki kazanılmış tüm Miner Power'lar kazanılmasından 1 hafta sonra sıfırlanmaktadır. Yani bugün kazandığınız bugünden 1 hafta sonra mevcut Miner Power'ınızdan düşülecektir. 5 dakikalık ödemelrde ne kadar satoshi kazanacağınız sitede anlık olarak gösterilmektedir.

Miner Power kazanmak için sitede 2 yol mevcut. Birincisi hemen hemen her sitede olduğu gibi satın almak. İkincisi ise site içerisindeki oyunları oynamak. Ben şahsen 2 numaralı oyunu tavsiye ederim. İlerledikçe daha fazla veriyor ve geçmesi oldukça kolay. Ödeme alt limitleri; 0.0001 BTC, 360 Doge, 0.004 ETH olarak belirlenmiş. Ödemeler 48 saat içerisinde vermiş olduğunuz cüzdan adresine gönderiliyor. Ayrıca referanslarınızdan da %5 oranında kazanç sağlayabiliyorsunuz. Ödemelerini uzun süredir düzenli olarak yapıyor.

Son olarak belirtmek isterim ki en başlarda çok sıkıcı gelecek. Ama belli bir Miner Power'ın üzerine çıkıldığında biraz daha keyif almaya başlayacaksınız. Bol kazançlar.

Refli Link: http://rollercoin.com/?r=jnd3a6qt

Refsiz Link: http://rollercoin.com/
 
Kendinize günde bir hedef belirleyin. Örneğin 50 oyun oynayacağım diye. Bu sayede hem süreklilik elde etmiş olursunuz hem de gün gün küçükte olsa para kazanmış olursunuz.
 
Yatırım ile alınan minerlerin kendini amorti etmesi 3-4 yıl sürüyor. Oyun oynayarak kazım gücü kazanıp, kazanılan tutarın çekilmesi en mantıklısı..
Hocam siteyi uzun zaman oynadım ref kasmak için uğraşmadım ama inanki 5 6 ay boyunca uğrasmak zorundasın kazanc sağlamak için suan refiyle uye yapanlara 1000 satoshi veriyolar refle uğrasmak daha mantikli
 
gayet güzel kazançlar edebileceğiniz bir site. ama uğraş gerektiriyo. ben 2 günde 250k th kastım ve gayet güzel ilerliyorum. şuanlık rlt kasıyorum ben.
 
roller coin için bir bot kurmuştum uzun süre böyle botu çalıştırdım ben bunla ilgilendikten sonra sistem captcha ekledi oyun sonu hep captcha çözdürdüğü için bot artık gg :d
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst