Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Safex Cash (SFX) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bazinga

Tümgeneral
Safex.png

Safex Cash, özellikle e-ticaret işlemleri için tasarlanmış bir kripto para birimidir. Safex Cash, bir blok zinciri protokolü olan Safex Blockchain'de işlem görür ve kullanıcılarının anonimliğini ve gizliliğini korur. Safex Cash, düşük işlem ücretleri ve hızlı işlem onayları ile öne çıkıyor.

Ayrıca platformda, Stake, Mining, Wallet özellikleride mevcuttur.

Stake: Minimum 25,000 coin karşılığı stake yapabilirsiniz.
Wallet: Linux, Mac, Windows seçeneklerini kullanarak Wallet indirip kullanabilirsiniz.
Mining: Cihazınıza indirip mining yapabilirsiniz. Bu sayede hem kazanç sağlayabilir hemde platforma destek verebilirsiniz.

Safex Cash, Safex Blockchain'de kullanılan bir kripto para birimi olarak tasarlanmıştır. Safex Blockchain, merkeziyetsiz bir e-ticaret platformu olarak kullanılabilecek bir blok zinciri protokolüdür. Bu platform, kullanıcıların güvenli ve anonim bir şekilde ürünlerini satabilecekleri ve satın alabilecekleri bir pazardır.

Safex Cash, Safex Blockchain üzerindeki işlemler için kullanılan ana para birimidir. Safex Cash, yüksek işlem hızları ve düşük işlem ücretleri sayesinde hızlı ve ucuz bir ödeme yöntemi olarak öne çıkıyor. Safex Cash'in güvenliği, blok zinciri teknolojisi sayesinde sağlanıyor.

Safex Cash, diğer kripto para birimlerinden farklı olarak, işlem gizliliğini ve anonimliğini koruyan bir yapıya sahiptir. Kullanıcıların kimliklerinin korunması, işlemlerinin tamamen gizli kalması ve herhangi bir üçüncü tarafın müdahalesini engellemesi nedeniyle Safex Cash, özellikle e-ticaret işlemlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Sonuç olarak, Safex Cash, düşük işlem ücretleri, hızlı işlem onayları ve anonimliğiyle öne çıkan bir kripto para birimidir.

Safex Cash (SFX), Bitrue, Xcalibra borsalarından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,916
Kullanıcılar
6,742
Son üye
Berat28
Geri
Üst