Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

SatoshiTürk İle Günde 100 TL Para Kazan!

Yazarlık her ne kadar yetenekle de ilgili olsada, daha önce bu yeteneklerini kullanmamış insanlar için körelmiş yeteneklerdir. Aslında arka planda belki fark ediyor belki etmiyorsunuz ama sizlerin potansiyelinizi de değerlendiriyoruz.

Gerçekten hakkını vererek çalışanlar için SatoshiTurk bir kazanç kapısı olabilir. kayda değer miktarlarda ek gelir sağlanabilir. Ben anlamıyorum zaten 1 kuruş bile vermeyen musluk sitelerinde insanlar ne yapıyor. Birazcık kaliteye dikkat ederek içerikler hazırlasan tek bir konuda, musluk sitelerinden alacağın belki 1 ay belki 1 yıllık getiriyi sağlayacaksın.

Konunun sizinle alakası yok. Çok dolmuşum :)

Güzel bir video, güzel bir anlatım ve vurgulanan yerlere de ayrıca teşekkürler.
Bunun güzel bir konu haline getirebilirsin abi musluk sitelerini ile satoshiturk farkını anlatabilirsin kalite nasıl olmalı öğretebilirsin
 
Rica ederim hocam böyle bir foruma girmekle çok şanslıyız para kazanmaktan ziyade kalıtelı ve dürüst insanlar tanıyoruz arkadaş ediniyoruz. Öncede söylesigim gibi mevzu para kazanmak değil para gene kazanılır ama gercek dostluk ve arkadaşlık kazanılamaz. Çünkü şu yaşadıgımız hayat cıkarlar uğruna devam ediyor dünya ayaktaysa iyi insanlar için ayakta. Forum ekibine ve yazar arkadaşlara cok selam olsun sitenız için elimden gelenı yapmaya hazırım. Yazarlık pek bilmesemde sizleri tanıdıgım için cok mutlu oldum. Hatalarımı düzeltip yönlendirme yaptıgınız içinde col teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı ramazanlar saygılarımla.
Sade açıklayıcı anlaşılır bir şekilde açıkladığın için teşekkür ederim.Bu sitede faydalı bireylerin olması açıklayıcı faydalı bilgilerin olması çok güzel.
 
Bunun güzel bir konu haline getirebilirsin abi musluk sitelerini ile satoshiturk farkını anlatabilirsin kalite nasıl olmalı öğretebilirsin
Yapmaları ve yapmamaları gerekenler hakkında yazdığım onlarca yazı gibi onu da sadece okuma alışkanlığı olanlar okuyacak ve zaten onlarla da çok bir sorun yaşamayacağız.

Okuma alışkanlığı olmayan ve konunun ne olduğunu okumadan başlık üzerinden mesaj yazan bir kesime 50 tane konu açsam fayda etmez hocam.

Gerçekten birşeyler öğrenmek isteyen olursa yazar özelden.
 
Gerçekten birşeyler öğrenmek isteyen olursa yazar özelden.
Ben iletişime geçen, veya sık uyarılardan dolayı benim geçtiğim olursa bildiriyorum her türlü durumda bizimle iletişime geçebilirsiniz diye.

Burada inanın post kasmanıza daha fazla kazanmayın diye değil haksız kazanmayın, yavaş yavaş üstüne koya koya ilerleyin ki tadını daha iyi alın diye önlem alıyor ve sizleri uyarıyoruz. Bunlar anlaşılınca burası sizler için de çok hoş bir platform haline gelecektir.
 
Çok iyi olmuş kardeşim bende böyle bir video ile geldim fakat foruma girdiğimde para kazanmadan ziyate konuları okudukça daha yararlı olduğunu gördüm. emeği geçenlere teşekkür ederim.
 
Video çok iyi açıklanmış emeğinize sağlık.
Bu kadar girişimcilik varken neden insanların illa bugun günlerini heba edip çalışmalarını anlamıyorum gerçekten. Uyurken bile para kazanmak varken neden hem bedenini yorarak para kazanmaya çalışıyorlar. Asgari ücret ile hayatları değişmeyecek. Bir girişimcilikte bulunun..
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,926
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst