Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Sedat Peker Thodex'i Elinde Tutuyor Olabilir mi?

thodex-sedat-peker-cuzdan.png


Merhaba arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi 12 Mart 2005'te Ergenekon davasından 9 yıl hapis cezası yatan Sedat Peker, 10 Mart 2014'te tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra 5 yıl boyunca iş insanı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Bazı haber sitelerinde Thodex'in gizli ortağı olduğuda konuşuldu hatta bunu sitemizdede dile getirmiştik.

Thodex ise 2017 yılında kuruldu dikkat ederseniz, Sedat PEKER makedonyada göz altına alındı haberlerinden hemen sonra Thodex CEO'su rahat bir şekilde sırra kadem bastı. Söylemeden geçemeyeceğim, Thodex Ceo'su faruğın kamera kayıtlarındaki tavırları tedirgin görünmüyor muydu sizcede? Tehdit edilmiş olabilir mi?

Her videosunda özellikle elinde insanlara gösterdiği şey her ne kadar zikirmatik denilsede bazı yerlerde bunun Hardware wallet olduğu söyleniyor hatta daha ileri gidilerek, Devlet büyüklerinin paralarının bu cüzdanda tutulduğuda konuşuluyor tabi bunların hepsi teori sizlerin yorumları nedir arkadaşlar.

Böyle bir şey olabilir mi? bu bir teoridir.
 
Son düzenleme:
Bence önünde duran beyaz tesbih'in her tanesinde bir harf yazılı. Bu harfler birleşince bitcoin cüzdanının private-key'i ortaya çıkıyor. Bir zikirmatik bir tesbih'e yenileceksiniz!
harika bir teori gülmekten alamadım kendimi
gerçekten cüzdan olma ihtimali nedir ?
 
Thodex ile bağlantısı olduğunu sanmıyorum. Ancak sizin de yazdığınız gibi iş adamı olarak faaliyet yürüttüğü dönemde genç girişimciler ile özellikle yazılım, reklam, sosyal medya gibi sektörlere destek verdiğini duymuştum. Varsa belki buradan bir bağlantı vardır. Elindeki şey ile alakalı çok fazla söylenti var. (bence stres topu benzeri bir şey) Bazı komplo teoricileri de üzerinde siyanür olduğunu, bir yakalanma anında bunu kullanacağını yazmışlardı.
 
O kalem aslında bir kılıç!!!
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,205
Mesajlar
59,810
Kullanıcılar
6,744
Son üye
mehdem821
Geri
Üst