Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Shiba 1 Dolar Olur mu

Gene bir Elon etkisi mi var? Veya Elon-Michael Saylor & CZ düellosunda taraf mı belli ediliyor bu hareketle. Bugünkü dip ile high seviyesi arasında neredeyse %50 var.
 
Anlayamadığım, arz 1 katrilyon. İlk etapta %25, ikinci etapta yine %25 yakılacağı söylenmişti. Sonra Vitalik Buterin elinde 410 trilyon shib tuttuğu ve sonra elindeki shib miktarının %90 nı yaktığı söylendi. Geriye ne kalır acaba ve projesiz bir shitcoinin amacı ne olabilir?..
 
Doge ile bu iş aslında bahşiş ve bağış olaylarının daha rahat yapılabilmesini sağlamaktı. Küçük miktarları önemsenmeyen komisyonlarla yapabildiği için insanlar bağış yaparken de bahşiş verirken de fazla fazla dağıtabiliyordu. Aslında amaç bu. Ama talep çok artıp fiyat da abartılı yükselince amacından saptı diyebilirim bence.

Tüm shitcoinlere dikkat edin, evet belki bir çoğu scam ama neredeyse çoğunun hedefi bağış üzerine. Kimi pumaların hayatına kimi doğaya kimi köpekler için bağış topluyorlar.

Evet bu kadar yükselip piyasa zaten stabilken aşağıya çekmeleri benim de hoşuma gitmiyor açıkçası.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,924
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst