Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Signal Mesaj Uygulaması Kripto Para Piyasasına Giriyor

email-3249062_640.png


WhatsApp uygulamasının kişisel verilere ulaşmak konusundaki agresif girişiminin ardından başka bir mesajlaşma uygulaması olan ve oldukça popüler hale gelen Signal, kripto para piyasasına dahil oluyor.

Signal, uygulama içinde kullanılabilecek bir kripto para ödeme sistemini test etmeye hazırlanıyor. Beta sürümünde olan Signal Payments adı verilen özellik sayesinde kullanıcılar birbirlerine kripto para gönderebilecek.

Signal yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, bu hizmet şu an için yalnızca İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda ülkelerinden oluşan Birleşik Krallık’ta aktif olarak kullanılabilen MOB isimli bir MobilCoin ağı üzerinden verilecek.

MobileCoin ağının yüksek veri gizliliği sunan bir sistem olduğunu vurgulayan Signal yöneticileri, Signal Payments’in de MobileCoin cüzdanı ve Singal arasında bir köprü olacağını ve kullanıcıların güvenli bir şekilde fon aktarımı yapabileceğini belirtti.

Signal yöneticilerine göre, bu yeni özellik sayesinde Signal kullanıcıları, kolay kullanıma sahip ara yüzü ile fon aktarımı haricinde bakiye ve işlem geçmişi kontrolünü zorlanmadan yapabilecek. Ayrıca, kullanıcılar farklı bir cüzdan uygulamasına da yine transfer gerçekleştirilebilecek. Kullanıcılarının veri gizliliğini her zaman önemsediklerini vurgulayan Signal yöneticileri, MobileCoin cüzdan uygulamasının, Signal’in kullanıcı bakiyelerini, işlem geçmişlerini hiçbir şekilde ulaşmasına izin vermeyen bir yapıya sahip.
 
İlk zamanlar sadece Birleşik Krallık'ta kullanılabilecek. Dünyaya yayılması biraz zaman alabilir. Tabi bu sadece bir başlangıç. Devamı gelecektir.
 
Signal ismini unutturmayacak gibi görünüyor. Parladı söndü diye düşünmüştüm, yanılmışım
 
Aslında tam da whatsapp sıkıntısı meydana geldiği anda çat çat bu gelişmeleri yapıp işte bizim size sunduklarımız bunlar deselerdi daha fazla kullanıcı çekerlerdi bence.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst