Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

T-System MMS, Polkadot (DOT) İle İş Birliği Gerçekleştirdi!

SenaOnChain

Üsteğmen
Süper Moderatör
1640788654226.png

T-System MMS, Polkadot (DOT) İle İş Birliği Gerçekleştirdi!​

Deutche Telekom’un uluslararası hizmet sağlayıcısı T-Systems MMS, Polkadot ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu. T-Systems MMS, Polkadot ile gerçekleştirdiği ortaklık kapsamında Polkadot (DOT) satın aldı.

Ekran Alıntısı.PNG


Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre T-System MMS, Polkadot ekosisteminde çalışan merkezi olmayan blokchain ağları arasındaki birlikte çalışabilirliği destekleyeceğini bildirdi.

Şirket, altyapının sağlanması ve yürütülmesi amaçlı Open Telekom Cloud (OTC) kullanacak. OTC, Avrupa mevzuatındaki güvenlik ve uyumluluk gereksinimlerini karşılıyor. Aynı zamanda blokchain ağının esnekliğini destekler durumda. Şirketin satın aldığı DOT miktarı ise bilinmiyor.

T-Systems MMS’deki Blokzinciri Çözümleri Merkezi Başkanı Dr. Andreas Dittrich: “Deutsche Telekom olarak, artık merkeziyetsiz teknolojilerle de insanların ve şirketlerin işbirliğini her zaman destekledik. Polkadot, farklı özelliklere sahip çeşitli blokzincirlerinin paylaşılan güvenliği altında keyfi, zincirler arası iletişim gerçekleştirmesine izin veren heterojen, çok zincirli bir ağdır. Bağlantılı bir dünyanın bu gelecek vizyonuna tamamen inanıyoruz.” Dedi.

Bazı Analistler ise birinci ve ikinci destek testlerini bekleyen Polkadot (DOT) fiyatında yükseliş kırılması olacağını iddia ediyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst