Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

TIDAL / USDT - $0.019086 Konusunda Yorumlarınız

  • Konbuyu başlatan kemal avcı
  • Başlangıç tarihi
K

kemal avcı

Misafir
TIDAL/ USDT - / $0.019083- https://www.gate.io/tr/trade/TIDAL_USDT

Tidal platformunun sahipleri arasında Jay-Z ve Beyonce gibi önemli isimler yer alıyor. Twitter ve Square şirketlerinin CEO’su olan Jack Dorsey ’in şirketi olan Square, bir müzik dinleme platformu olan Tidal’in hisselerinin büyük bir kısmını satın alacağını duyurdu.


Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey, Jay Z ile birlikte ortak bir adım attıklarını açıkladı.

Square, sanatçılara maddi destek sunabilmek adına TIDAL adlı bir müzik platformunun çoğunluk hissesini satın aldı.

Jack Dorsey, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Jay Z’nin Square’in yönetim kuruluna katıldığını ve şirketin artık TIDAL’ın en büyük hissedarı olduğunu duyurdu.

Bir streaming platformu olan TIDAL’ın hissedarları arasında Alicia Keys, Beyoncé, Daft Punk, Rihanna, Madonna gibi isimler yer alıyor.

Square’den sonra, şirket hisselerinin en büyük kısmı bu ve diğer sanatçılara ait.

Dijital müzik platformuyla finans şirketi bir arada Square tarafından üretilen ve ABD’nin en popüler finans uygulaması olan Cash App, ayda 36 milyon kullanıcıya sahip. Kağıt üstünde, Cash App ile Norveç merkezli bir dijital müzik platformu olan TIDAL arasında hiçbir bağlantı bulunmuyordu.

“Müzik” ve “ekonomi” arasında güçlü bir bağlantı olduğunu söyleyen Jack Dorsey ise, “Square olarak, işletme sahipleri için yaptıklarımız ile sanatçılara destek olmak, birbirine benzer şeyler.” diyor.

“Yeni gelir kaynakları oluşturacağız” 2020’nin son çeyreğinde 170 milyon dolarlık Bitcoin alan Square, işletme sahipleri için birçok farklı ürün geliştirdi.

Jack Dorsey, buna benzer bir stratejiyi TIDAL aracılığıyla sanatçılar için izleyeceklerini açıkladı.

Bu doğrultuda; yeni bir kullanıcı deneyimi sunulacak ve sanatçıların ürün mağazaları için yeni entegrasyonlar sağlanacak.


Jack Dorsey 2,9 milyon dolara NFT tweet satıyor ve Square Tidal'ı satın alıyor, sırada ne var?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
konu açarken başlıklara dikkat edelim.
başlıklara link koyulmaz
konu içeriğinin çoğunluğu kalın yazılamaz.
aslında değerli bir konu ama çöp bir konu durumuna getirilmiş...
Ayrıca soru sor kategorisi değil bu konunun yeri.
 
Takibime aldım bu haberle biraz değerlenirse diye ufak yatırımla birlikte. Koca insanlar Elon melon tanıyorlardır, bu işler böyle yürüyor artık sanırım.
Yalnız her şey bi tarafa güzel bir girişim, hem kendi camialarına hem de bize yararı olacak mı bakalım. YTD.
 
Eğer tanınırlık güçlerini kullanarak spekülatif bir araca dönüştürmezlerse ve amacına uygun seyreden bir coin olursa olumlu gelişmeler olabilir.
Bilgi için teşekkür ederim. İzleme listeme alıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Acizane amatör bir grafik çalışması
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    291.2 KB · Görüntüleme: 61
İçinde ortak olarak yer alan Jay-z Beyonce gibi isimlerin yanı sıra Jack Dorsey de kendi alanında bir star.
Dorseyin 3. dev ve karlı projesi olacağına inanıyorum çünkü müzik alanında da internet üzerinden pazarlama artık sanatçılar açısından neredeyse tek karlı yöntem olmaya doğru gidiyor.
Teknoloji ve müziği birleştirmek için de daha iyi isimler düşünülemez demiyorum ama bu isimlerde başarı için fazlasıyla yeterli.
 

Tidal-Uniswap Likidite Ödül Programı yeni bir aya giriyor

Gelgit Finansmanı
Gelgit Finansmanı
1 saat önce · 2 dk. Okuma


İlk Tidal Liquidity madencilik programının ödülleri 1 Mayıs'ta dağıtılacak

1*oWCH34fcmyiaEu_kZn_yzQ.jpeg

Sevgili Gelgit Destekçileri, Tidal ekosistem likidite madenciliği programının şu anda Uniswap'te yayında olduğunu ve Mayıs ayının yeni ayına girerken aynı ödül yapısıyla devam edeceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

Tidal, Uniswap V2'de TIDAL / USDC likidite sağlayıcılarını ödüllendirmek için Nisan ayında likidite madenciliği programını başlattı. Katılımcılar için ödül dönemi başına 1.855.287 TIDAL ayırdık. Tüm LP'lere ödülleri 1 Mayıs'ta dağıtacağımızı bildirmek istiyoruz.

Additiona l ly, her ödül döneminde yaklaşık 1 ay sürecek herkese hatırlatmak isteriz.

Yeni ödül dönemi 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor

Likidite madenciliği programına katılanlar için Mayıs ayı için 1.855.287 TIDAL ödülünü daha ayıracağız. Bu ödüller 1 Haziran'da tüm likidite sağlayıcılarına dağıtılacak.

TIDAL LP'leri ödüllerle teşvik ederek, maliyetleri / kaymaları en aza indirmek ve ekosistemimiz için uzun vadeli değer oluşturmak için gerekli likiditeyi ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz.

Tidal Liquidity Madencilik Ödül Programı

Uniswap aracılığıyla kazanılan% 0,3 işlem ücretine ek olarak, beyaz listedeki LP'ler de havuza ne kadar katkıda bulunduğunuzla orantılı olarak 1.855.287 TIDAL token paylarını kazanacaklar.

Nasıl hak kazanılır

  • TIDAL / USDC Uniswap V2 havuzunda minimum 30 gün boyunca likidite sağlayın.
  • Adresinizi burada beyaz listeye ekleyin .
  • Bu kadar!
 



https://twitter.com/tidaldefi

Tidal Testnet yayında!

Tidal'ın son teknoloji karşılıklı koruma havuzlarını ve benzersiz varlık kapsama özelliklerini ilk deneyenler olma fırsatına sahip olan 500 Tidal destekçisi ile Tidal testnet'in lansmanını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Devamını oku:

Sevgili Tidal Topluluğu,

Birkaç saat içinde testnet programına başlayacağımız için heyecanlıyız. Testnet programının duyurulmasından bu yana, 3 günden kısa bir süre içinde 3.000'den fazla yanıt aldık. Hepinize bu kadar büyük destek için teşekkür ederim. Ürünümüzü bu alıştırmadan daha sağlam ve kullanımı kolay hale getirmenin yanı sıra, gelgitin gelecekteki büyümesi için güçlü bir kullanıcı tabanlı topluluk oluşturmayı dört gözle bekliyoruz. Aşağıda geçen haftadan bu yana birkaç güncelleme var.

  • Katılımcıları 100'den 500'e çıkarmaya karar verdik. Bunu nispeten küçük bir miktarla sınırlamanın nedeni, iletişim kalitesini sağlamaktır, çünkü bu ilk testnet lansmanı olduğundan, her zamankinden daha fazla soru ve geribildirimle karşılaşabiliriz. Önümüzdeki birkaç günün faaliyetlerine bağlı olarak, daha fazla sayıda katılımcıya hizmet etmek için yeterli bant genişliği olduğunu hissedersek daha fazla katılımcı katılabilir.
  • Katılımcı adresleri burada listelenmiştir. Ve bu duyuru ile birlikte katılımcılara ayrı bir e-posta gönderilecektir.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yrdgDQzG5P009sHuiGvho-CrHv1D6zptbk8WCPNw9vk/edit#gid=0

  • Ropsten ağında test ETH gereklidir. Test ETH'nizi buradan alın - https://faucet.ropsten.be/
  • Mock USDC ve "Garantör Jetonu" önümüzdeki 12 saat içinde katılımcılara gönderilecektir. Her katılımcı 10.000'den 100.000'e kadar rastgele bir miktar USDC alacak. Ve her biri 500'den 1000'e kadar olan 2 tür Garantör jetonu. Örneğin, 600 COMP ve 800 UNI.
  • Sahte USDC ve jetonları aldıktan sonra, testnet programı adımlarını izleyerek test etmeye başlayabilirsiniz. Her katılımcının puanını takip etmek için testnet döneminde birkaç günde bir güncelleme yapacağız.
  • İlk test aralığı iki gün sürecektir. Salı 09:00 EST'den Perşembe 09:00 EST'ye kadar. Katılımcılar rezerv yatırabilir, kapak satın alabilir / satabilir, garantör jetonları yatırabilir. Perşembe günü sabah 9'a kadar, bir sonraki test aralığına gireceğiz.
  • Testnet kanalı, geri bildirim ve sorular için discord üzerinde oluşturulur. Önümüzdeki hafta ürün tartışması için daha fazla kanal oluşturulacak.
https://discord.gg/bAQC5hdG
https://t.co/eVnfRQEL8U?amp=1
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst