Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Torum (XTM) İle Kazanalım!

torum çekim.GIF


XTM Token Uniswap ve Quickswap borsalarına girdi. Platformdaki tokenlerimin değeri 150 dolardan fazla ediyor. Birkaç aylık süre zarfında basit görevleri yaparak topladığım token miktarı 1000 civarında. Bizimle birlikte kaydolup platformu aktif olarak kullananlar benzer rakamlara ulaşmıştır muhakkak.

Bu arada belirtmem lazım ki, platform çekim işlemlerini her zaman aktif etmiyor. Yaptıkları açıklamalarda zaman zaman çekime izin vereceklerini belirtiyorlar. Token fiyatının çakılmasını önlemek için alınmış bir tedbir diye düşünebiliriz bunu. Sonuçta henüz emekleme döneminde olan bir proje. Önü açık diye düşünüyorum.

Hala değerlendirilebilir çünkü günlük en az 10-15 arası token kazanma şansı mevcut. Günlük görevler 5,5 XTM kazandırıyor ama haftalık vs hesaba dahil edildiğinde ortalama günlük 10-15 XTM kazanılabiliyor. Tokenin mevcut fiyatı 0,15 dolar seviyelerinde. Maksimum arzı ise 800 milyon. Coingecko'ya göre ERC 20 tabanlı ve Polygon ağında da mevcut. Ayrıca BSC ağında da bulunuyor diye biliyorum çünkü Pancakeswap'ta var.

İlgilenenlerin bilgisine...
 
Platform stake başlattı. En az 1 ay (%2 kazanç) en fazla 3 ay (%6 kazanç) süreyle kullanıcılar ellerindeki XTM'leri stake edebilecek.

Son durum bu.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,926
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst