Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

TurtleCoin (TRTL) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bazinga

Tümgeneral
TurtleCoin.png

TurtleCoin, açık kaynak kodlu bir kripto para birimidir. 2017 yılında çıktı ve Monero'nun kod tabanını kullanan bir fork olarak başladı. Amacı, kullanıcıların güvenli, özel ve anonim işlemler yapmasını sağlamaktır.

TurtleCoin, birçok kripto para birimi gibi, blok zinciri teknolojisi kullanır. Bu, işlemlerin dağıtık bir ağda doğrulanması ve kaydedilmesi anlamına gelir. TurtleCoin ayrıca, işlemleri anonimleştiren ve izlenmesini zorlaştıran özel bir şifreleme protokolü olan CryptoNote'u kullanır.

TurtleCoin'un en büyük özelliklerinden biri, hızlı işlem süreleri ve düşük işlem ücretleridir. Bu, kullanıcıların TurtleCoin'u günlük işlemlerinde kullanmalarını kolaylaştırır. Ayrıca, TurtleCoin'un madencilik algoritması, daha az enerji tüketen ve daha az donanım gerektiren CryptoNightR olarak bilinir.

TurtleCoin, açık kaynak kodlu bir proje olduğundan, herkes tarafından katkıda bulunulabilir. Topluluk, yeni özelliklerin eklenmesi ve hataların giderilmesi konusunda aktif bir şekilde çalışıyor.

Sonuç olarak, TurtleCoin, hızlı işlem süreleri, düşük işlem ücretleri ve özel şifreleme protokolleri gibi birçok özelliğiyle kullanıcılar için çekici bir kripto para birimidir. Ayrıca, açık kaynak kodlu bir proje olarak, topluluk tarafından desteklenen bir geliştirme sürecine sahiptir.

TurtleCoin (TRTL), maksimum arzı 132,995,789,787 TRTL coin, toplam arzı 19,416,493,677 TRTL coin ve dolaşımdaki arzı ise 86,256,637,424 TRTL coindir.
TurtleCoin (TRTL), ViteX, TradeOgre borsalarından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Yüzbaşım selamlar :) 9053 token ve coin var coinmarketcap'de toplamda, hepsini tek tek araştırıp makale yazdığında seni maraşel olarak aramızda görmekten mutluluk duyarız :) teşekkürler paylaşımlar için.
+TurtleCoin, PoW (Proof of Work) konsensüs algoritmasını kullanır.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst