Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Uphold üyelik onaylama süreci (Uluslararası Dolandırıcı Firma)

Kumral06

Uzman Çavuş
Öncelikle herkese keyifli günler dilerim. Uluslararası para aktarımı ve cüzdan çeşitliliği için yaklaşık 2 hafta önce uphold.com şirketinden üyelik aldım 100 $ değerinde bir ödememide uphold.com üyeliğime yönlendirdim. Firma para ödemesi alırken herşey stabil işliyor lakin başka bir cüzdana çekmek için kullanmak istediğimde hesap onay işlemleri gerektiğini öğrendim. İşlemleri gerçekleştirdim beklerken al sat yaparak 77 $ kadar da kar elde ettim, velhasıl kelam hesap onayı alamadım hala beklemede.. Biraz araştırdığımda böyle sorunlar yaşayan bir çok insan olduğunu farkettim. Hesabın onaylanacağına dair umudum yok zaten miktardan çoktan vazgeçtim. Bu cüzdanı kullanmayı düşünen arkadaşların uzak durmasını öneriririm. Uphold'da üyeliği olan süreç hakkında tecrübe sahibi olan bilgilendirirse sevinirim. İyi forumlar.
 
hocam ben şimdi üyelik açtım ve hesabımı hemen onayladım. sadece para aktarımı için Türk hesaplar kabul edilmiyor? Onu nasıl çözeceğimi bulamadım.
 
Şimdi binancea transfer denedim upholddan, sırf merak ettiğim için. Sorun çıkartmadı bana hocam
 
Doğrudur. Benim hesabı onaylamadılar olumlu olumsuz bir gerekçe sunmayı bir kenara bıraktım. Tenezzül edip cevap dahi vermediler çok itibar etmenizi önermem. Muhatap bulamazsınız. Yabancı forumlarda dahi olumsuz yorum ve başlıklar gördüm bu durumu yaşadığımda araştırırken Uphold'a dair
 
trustpilot gibi bir platforma şikayet olarak yazarsanız hemen dönüş yapacaklardır diye tahmin ediyorum
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,918
Kullanıcılar
6,742
Son üye
Berat28
Geri
Üst