Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Çok Önemli Üyelerimize Son Uyarı (Okumadan İçerik Göndermeyin)

Çok Önemli
Son zamanlarda benim konum neden onaylanmadı, neden silindi gibi pek çok geri bildirim ile karşılaşıyoruz. Öncelikle bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Siz bir ürün üretiyorsunuz ki burada ürettiğiniz ürün makale, bize gönderiyorsunuz. Bu aşamada en büyük sorun yaşanıyor. Bu bir alışveriş vebu alışverişte taraflardan biri ürünü almak ya da satmak istemezse ticaret gerçekleşmez. Bizler satoshiturk yönetimi olarak gönderdiğiniz ürünü alma gibi bir zorunluluğumuz bulunmuyor. Sonuçta bu ürün karşılığında piyasanın çok üzerinde ödeme yapıyoruz. Bırakında neyi yayınlayıp neyi yayınlamayacağımızı kendimiz seçelim.

Muhteşem bir içerik hazırlamış olabilirsiniz. Hiç fark etmez. Biz ortaya çıkardığınız ürünü satın almak istemiyorsak onaylamak zorunda değiliz. Ya da başkasının benzer içeriğini yayınlamışız, sizinkini yayınlamak zorunda değiliz. Yazdığınız makaleyi yayınlamadığımız için gidip başka makale sitelerinde, içerik platformlarda satabilirsiniz. Son zamanlarda kendini kabadayı zanneden üyeler çıktı aramızdan. Bu uyarıyı özellikle geçme gereği duydum bu yüzden.
 
Tüm bu söylediklerim kapsamında kısaca özetlersek;
- Onaya gönderilen konuların yöneticiler tarafından onaylanması zorunluluğu bulunmamaktadır. Yöneticiler istediği içeriği onaylayıp, istediğini onaylamama konusunda serbesttir. Bu konuda herhangi bir gerekçe gösterme zorunluluğu bulunmamakta birlikte Üyelerimizin bu karara itiraz hakkı bulunmamaktadır. Bu uyarıya rağmen onaylanmayan konusu hakkında hesap soran ve bunu alışkanlık haline getirip yöneticilerin zamanını tüm uyarılara rağmen çalan üyelerimiz gerekli görüldüğü şekilde cezalandırılacaktır.

- Verilen cezalara itirazlarınız varsa elbette yapabilirsiniz. Ancak saçma itirazları daha ağır cezalandıracağım bilginize.

- Cezalı üyeler WhatsApp ya da telegram hattı üzerinden itiraz edebilir. Yeni üyelik oluşturup bu şekilde itiraz edenlerin yeni açtığı üyelikleri kesinlikle banlanacaktır. Eski üyeliklerinin banlanması konusu yönetici insiyatifindedir.

- Bir üye ya da yöneticiye herhangi bir konu, yorum ya da özel mesaj yoluyla hakaret ettiği tespit edilen üyeler uyarısız banlanacaktır.

- Türkçe rakip sitelerin reklamı ya da tanıtımı yasaktır. Bu kuralı uyarıya ihtiyaç duyulduğu için yazıyorum.

- Üyelerimizin itirazları olabilir elbette çeşitli konularda. Ancak üslubuna dikkat etmeyen üyelere sınırlama olmaksızın yöneticiler her türlü yaptırımı yapabilir. Biz sizinle saygı çerçevesinde konuşuyorken, siz uslübunuzu bozamazsınız.

Ben şahsi olarak bana ister site ister site dışından ulaşan herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Üslubunu bozmadığı sürece tabi ki.

Bu konularda ilk ve son uyarımdır. İyi forumlar.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,151
Mesajlar
58,960
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst