Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Vitalik Buterin; Dogecoin'den 4 Milyon Dolar Kazandım

Gknacr

Yüzbaşı
image-5-1623139309.jpg


Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin, geçtiğimiz gün katıldığı bir söyleşide kripto paralar ile ilgili açıklamalar yaptı. Buterin'in özellikle Dogecoin hakkında yaptığı açıklama oldukça dikkat çekici oldu.

2016 yılında 25.000 dolarlık Doge yatırımı yaptığını söyleyen Buterin, Doge'nin yaptığı en iyi yatırım olduğunu söyledi ve ekledi; '' 25.000 dolarlık Doge yatırımımdan 4 milyon dolardan fazla kazandım''

Buterin Doge ile ilgili görüşlerine şöyle devam etti;

“Başlangıçta insanlar Dogecoin’i çok ciddiye almadılar. Ben 25.000$ değerinde bir yatırım yapmıştım. Kendi kendime ” anneme Dogecoin’e 25.000$ yatırdığımı nasıl açıklayacağım” diye düşünüyordum. Bu kripto para ile ilgili ilginç olan tek şey bir yerinde köpek logosu olması. Dogecoin yatırımım şimdiye kadar yaptığım en iyi yatırımlardan biriydi.”

Buterin Dogecoin'den kazandığı paraları ise hayır kurumlarına bağışladığını söyledi.

“Musk 2020’nin sonunda Dogecoin hakkında konuşmaya başladı ve bu saatten sonra Doge’nin piyasa değeri 50 milyar dolar yükseldi. Singapur’da olduğum bir dönemde Doge tek bir günde %775 oranında artarak 0.008$’dan 0.07$’a yükseldi. O an “aman tanrım Dogem çok değerli” diye düşündüm. Fiyatın bu kadar yükseldiğini görünce yarısını sattım ve 4.3 milyon dolar kazandım. Bu karımı GiveDirectly’e bağışladım. Bunu yaptıktan birkaç saat sonra fiyat yeniden 0.04$’a düştü.
Dogecoin’i duymuş ve Ethereum’u duymamış birçok insan var. Doge’nin bu kadar büyük bir fenomen haline gelmesi benim bile tahminm etmediğim bir şey.”

Doge yatırımlarının kalan yarısını satmadığını açıklayan Buterin'in sahip olduğu Doge tutarının ise yaklaşık 20 milyon dolar olduğu düşünülüyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,209
Mesajlar
59,896
Kullanıcılar
6,740
Son üye
mettug
Geri
Üst