Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Webmoney&Paymer Check / Perfectmoney✅Payeer✅Advcash✅Coin&AltCoin Alım-Satım-Takas




Bozum işlemleri anlık Döviz | Paragaranti kurları üzerinden yapılmaktadır bilgilerinize.

Bilindiği üzere uzun zamandır elektronik para sektöründeyiz ve turkmoney firması olarak 2012 yılından bu yana işlemlerimizi vergilendirerek yasal bir zeminde yapmaktayız. Firma olarak artık kendi kabuğumuzdan çıkıp uluslararası işlemler yapmamızın gerekli olduğunu ve ülkemizde bu işlemleri yasal olarak yapma öncülüğü gösteren turkmoney firmamızın artık yurtdışı faaliyetlerinin içinde olma gereksinimi kaçınılmaz olmuştur. Gerek yurtiçi kullanıcılar gerekse yurtdışı kullanıcılar olarak gerçek anlamda exchange hizmeti sağlayacak bir sistem ihtiyacı her daim belirtilmiş olsada bulunduğumuz sektörde bu tür atılımlar biraz zor ilerlemektedir. Sonuç olarak turkmoney firmamız olarak daha kullanışlı ve stabil çalışan bir sisteme geçerek çok daha kaliteli hizmet vermek adına yepyeni bir sisteme geçmiş olduğumuzu siz değerli satoshiturk ailesine ve tüm dostlarımıza belirtmek isteriz. Şuan için anlaşma sağladığımız işlemciler ve aracı firmalar ile işlemlerimize devam etmekte olup yeni işlemciler ile görüşmelerimizin devam etmekte olduğunu ve kısa zamanda diğer elektronik para işlemcileri ile anlaşma sağlayarak daha geniş bir hizmet ağı ile siz değerli kullanıcılarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Webmoney işlemlerinin Webmoney exchange services sitemiz üzerinden yapılacağını belirtmek ister saygılar sunarız. Sistemimizde ingilizce,bulgarca ve türkçe olarak 3 dil arayüz bulunmaktadır. Ek bilgi olarak sistemimizde referal program mevcuttur ve her referans işlem kazancının %5 oranında kazanç sağlamaktasınız. Ayrıca sisteme üye olan her kullanıcı exchange hizmetlerinde her işlem için ek %5 cüzdan kazancı elde edecektir.


Türkiye'deki tek resmi MERCHANT ( tüccar ) ve tek resmi alım satım takas yetkilisi olduğumuzu önemle duyurmak isteriz. Üstteki logoya tıklayarak merchant passport yani merchant hesap olduğumuzu doğrulayabilirsiniz.

Webmoney MEGASTOCK listesinde Online E-Currencies Exchange yetkilisi olan tek Türk firmasıyız.

Webmoney bozum harici işlemler SellBuyPay üzerinden yapılmaktadır. Webmoney bozum işlemleri daha önceki gibi TurkMoney üzerinden devam etmektedir. Sistemimizde değişim (takas) işlemleri tamamiyle merchant yani bayilik sistemi ile yapılmakta olup otomatik olarak işlemler yapılmaktadır. Sistemimizde ingilizce ve türkçe dil seçeneği mevcut olup referans sistemi aktiftir.

Desteklenen coin cüzdanları ve e-cüzdanlar şu şekildedir;

Perfectmoney
Payeer
Ethereum
Litecoin
Dash
Dogecoin
Zcash
Monero
Neo
Bitcoin Cash
Ethereum Classic
Waves

Bozum işlemlerinde Bankaya Havale/Eft işlemleri (Sadece Türk Lirası) ve paypal (Sadece USD) hesabınıza ödeme seçeneği mevcuttur.

Her türlü soru ve sorunlarınız için Contacts - SellBuyPay






Yılların tecrübesi ve kurumsal firma kimliği ile Turkmoney güvencesiyle wmz bakiyelerinizi güvenle bozdurabilir veya bakiye yükleyebilirsiniz. Webmoney bozum işlemlerini müşteri güvenliği açısından sadece Webmoney exchange services üzerinden yapmaktayız. (Şuanda sadece bozum aktiftir )

Webmoney WMZ bozum işlemlerinde ödemeler Kripto Para olarakta yapılabilmektedir. Böyle bir talep olursa lütfen işlem yapmadan önce BURADAN bizimle iletişime geçiniz. Ayrıca WMZ bozumlarda ödeme alma seçeneği olarak PAYPAL eklenmiştir.


Webmoney WMZ bozumlarınızda ödemeleri Paypal olarak alabilirsiniz (Sadece TurkMoney üzerinden)

SellBuyPay ve TurkMoney işlemlerinizde WİSE işlemleri aktiftir.

Perfectmoney, Payeer, Advcash, Bitcoin ve Altcoin bozum işlemlerinizde ödemenizi Paypal olarak alabilirsiniz ( SellBuyPay üzerinden)

Perfectmoney bakiyelerinizi güvenle bozdurabilir ve ihtiyacınız olan bakiyeyi yükleyebilirsiniz. ( SellBuyPay üzerinden)

Payeer bakiyelerinizi bozdurabilir veya hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. ( SellBuyPay üzerinden)

Advcash bakiyelerinizi nakite çevirebilir ve hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. (Sadece SellBuyPay üzerinden)

Webmoney, perfectmoney,payeer,advcash bakiyelerinizi Coin veya Coin bakiyelerinizi webmoney, perfectmoney,payeer,advcash çevirebilirsiniz. ( SellBuyPay üzerinden)

Paymer çeklerinizi bozdurabilir yada paymer çek alabilirsiniz . Paymer çek işlemleri için Webmoney exchange services üzerinden bizimle iletişime geçiniz lütfen.

İLETİŞİM​


Telefon: 0537 868 87 96


(bizi taklit eden bazı dolandırıcılar vardır ve skype adımızın sonunda, başında .,- gibi işaretler yoktur sadece turkmoney.net olarak ekleyiniz lütfen buna dikkat ediniz. Skype eklemek için ikona tıklayınız.)

Skype: turkmoney.net




Telegram: turkmoney




Whatsapp: +90537 868 8796



TurkMoney E-mail: admin@turkmoney.net

SellBuyPay E-mail: [email protected]

Webmoney İşlemleri İçin: TurkMoney

Coin&E-Cüzdan işlemleri İçin: SellBuyPay

Destek Kaydı Oluşturmak İçin: TurkMoney İletişim & SellBuyPay İletişim




ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: 0537 868 87 96 nolu tel haricinde numaramız ve satoshiturk turkmoney kullanıcı adı vede admin@turkmoney.net & [email protected] ve turkmoney.net skype adresi haricinde (skype adımız sadece turkmoney.net dir. Sonunda başında nokta virgül yada benzeri bir ibare yoktur önemle dikkat ediniz.) iletişim adresimiz yoktur. Paypal bozum işlemleri yapmıyoruz ilgilenenlere önemle duyurulur. Webmoney işlemleri için Webmoney exchange services ve webmoney harici tüm işlemleriniz için SellBuyPay sistemlerimizle hizmetinizdeyiz saygılarımızla.

Lütfen Dikkat!Bozum ve satışlarda istenen kriterler ve prosedürleri sağlamayan veya sağlayamayan kişilerin ödeme işlemleri iptal edilir. Bozumlarda bozumu yapan hesaba iade edilir. Satışlarda istenen belgeleri sağlayamayan kişilerin ödemeleri belge sağlanana kadar iade edilmez ve 3 iş günü içinde belge sağlanmaz ise banka ile iletişime geçilir ve ödeme iadesi banka üzerinden yapılır. TurkMoney ile işlem gerçekleştiren tüm kullanıcılar bu kuralları peşinen kabul etmiş sayılacaktır. TurkMoney olarak mahkeme kararı olmadan hiçbir müşterimizin bilgi ve belgeleri üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.


 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst