Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Whale Alert API

Herkese merhaba,

Trade yaparken üyelere yardımcı olabileceğini düşündüğüm destekleyici bir API'den bahsetmek istiyorum. Malum global borsalarda işlem yapıyoruz ve zaman zaman balinaların piyasayı nasıl yönlendirdiğine şahit oluyoruz. Çoğu zaman da iş işten geçtikten sonra ve canımız yandıktan sonra durumun farkına varıyoruz. Bu duruma karşı erken pozisyon alabilmek için "Whale Alert" isimli bir API mevcut.

Whale Alert, coin'lerin hesaplar arasındaki transferinin dokümantasyonunu yapan bir yazılım. Global borsaların coin'lere ait adresleri herkese açık olduğu için bu adreslere gelen ve giden transferlerin bilgisi de bu yazılım tarafından haliyle yakalanmış oluyor. Dolayısıyla borsalara giren ve çıkan sermayeler belirli aralıklarla görülüyor. Bir yığılma olması durumunda ise balinaların trade yapmaya hazırlandıklarına dair bir erken uyarı alınmış oluyor.

API'nin bir Twitter hesabı var. Bu hesap üzerinden belirli aralıklarla transfer bilgilerini paylaşıyorlar. Fakat timeline'ı sürekli doldurduğu ve takip edilmesi zor olduğu için API'nin kendisini kullanmakta fayda var. Bunun için bir hesap türü seçmeniz ve aylık olarak belirli bir bedel ödemeniz gerekiyor. Uygulamayı 30 gün boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz.

API size E-mail ya da Slack üzerinden bilgilendirme geçiyor. Ben Slack üzerinden kullanmayı tercih ediyorum. Çünkü uygulama seçtiğiniz coin'lerin hesaplar arasındaki tüm transfer bilgisini size geçtiği için e-mail kutusunu gereksiz doldurabilme potansiyeline sahip.


Whale_Alert_SS.png



Ben burada ürünü pazarlar gibi bir konuma düşmemek için daha fazla detaya girmek istemiyorum.Uygulamaya sitesi üzerinden üye olduktan bildirimleri nasıl almak istediğinize göre sizi yönlendiriyor. Umarım faydalı bir konu olmuştur.
Herkese bol kazançlar dilerim.
K.

Not: Platformda, üyelerin kullandığı bu tarz tool'lara ait paylaşımların yapılabileceği bir konu başlığı açılırsa herkes için faydalı kaynaklar yaratılabilir görüşündeyim.
 
Emeğinize sağlık tertemiz bir bilgi yararlı olup olmayacağını anlamak için de 30 gün yeterli olabilecek bir deneme süresi.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,205
Mesajlar
59,825
Kullanıcılar
6,744
Son üye
mehdem821
Geri
Üst