Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Wowapp 101

Uzun zamandır internet üzerinden para kazanma yolları arayan bir pandemi mağduru öğrenci olduğumu söyleyebilirim. İlk karşıma çıkan uygulama Wowapp oldu.
Wowapp oyun oynayarak, nadiren gelen anketleri çözerek ve reklam izleyerek ya da alışveriş yaparak para kazanılan bir mecra. Cüzdanınızda 15 dolar olduğu gibi paranızı çekebilirsiniz.
 
Uygulamanın mantıgı guzel evet ama kazancı cok az. Günde yüz reklam izlesen dahi gene az bir rakam verıyor. Yanı ekip kurup ekiplerin çalışacakta sen kazanacaksın. Bence en güzel internetten para kazanma işi bu forumdur. Yazarsın baba adam akıllı konunu alırsın paranı rahatına bakarsın.
 
wowapp sitesinde daha önce üyeydim fakat oyundaki görevleri yerine getirmeme ragmen wowpara hesabıma geçmemişti.Destek ekibine yazdım fakat geri dönmediler wowapp'tan 1000 tl para kazandıgını söyleyenler oldu aylık anket çözerek oyun oynayarak vs gibi şeylerle 1000 tl kazandıgını söyleyenler oldu.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,964
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst