Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

XRP Coin beklentileri

Kağan

Uzman Çavuş
ripple-sec-davasi-xrp.jpg
mahkemeden-ripple-davasi-ile-ilgili-ilk-aciklama.jpg
Ripple'ın kripto birimi olan XRP coin, bir türlü beklenilen seviyelere ulaşamadı. Diğer bir çok kripto para birimlerinin aksine XRP merkezi olan bir kripto para birimidir. Vadettiği amaç, varlık ve para transferlerinin hızlı, güvenilir ve ucuz bir şekilde, blockchain sistemi üzerinden yapılmasıdır. Piyasa değeri ilk 10 içerisinde yer almasına rağmen coin fiyatının düşük olması piyasaya yeni girenleri şaşırtıyor ve ayrıca heyecanlandırıyor bir yükselme trendine girme öngörüsü yüzünden. Ripple'ın avantajlarından bahsetmek istersek; yukarıda belirtildiği üzere varlık ve para transferlerinin hızlı, güvenilir ve ucuz bir şekilde yapmasıdır.
Ripple coini XRP, SEC ile olan dava yüzünden bir türlü istenilen seviyeye gelemedi.
2020 Aralık ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından Ripple'a dava açıldı. Dava sebebi ise; Ripple'ın 2013 yılından beri XRP coinini Amerika ve dünyadaki diğer bütün yatırımcılara kayıt dışı satış yaparak fon topladığını iddia edilmesidir. Bu haberden sonra ünlü kripto borsası coinbase XRP satışını kaldırdığını açıkladı. Bu olumsuz haberler şirketi ve coini olumsuz etkilese de sonraki aylarda mahkemeden gelen ve olumlu olarak yorumlanan haberler şirketin ve coinin itibarını biraz da olsa toparladı. Sonraki dönemde çok sert yükselişe geçen XRP mart ayındaki değerini mayıs ortalarında 5 e katladı. Hedefler daha yüksek iken, son yaşanan piyasa düşüşü ile birlikte XRP sağlam duramadı ve değerini çok sert kaybetti tıpkı öncesinde kazandığı gibi. Mahkeme süreci devam ediyor ve bu durum XRP nin geleceğini etkileyecek bir durum. Beklentiler yüksek, özellikle uzun dönem beklentileri yüksek ve ADA coin ile yarış halinde gösteriliyor bir çok uzman kişiler tarafından. Ama bu son piyasa düşüşünde çok fazla etkilenmesi ve bir türlü doğrulamaması diğer coinler kadar, ayrıca mahkeme süreci ve ilerisinin net olmaması, bu coine bakışları şüpheli hale getirebilir.
İyi bir analiz, şirket ve coin hakkında güncel haberleri takip etmek ve tabi piyasayı genel olarak takip etmek gerektiğini unutmayalım.
 
Lütfen satırlar arasında boşluk bırakın
daha okunaklı oluyor ayrıca göz yormuyor :)
teşekkürler.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst