Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

xWinner Platform - XWNR Token 500 XWNR (20TL) Hediye

xwinner-512.png


xWinner; Binance Smart Chain(BEP20) ağını kullanır, oyunlar ve eğlence sektörün de kullanım kolaylığı sunar. Mikro kazanç platformlarından daha hızlı ve güvenli ödeme almanıza olanak sağlar.

1 yılı aşkın süredir XLMWin isimli faucet sitemizde dağıtımlar yapmış olduğumuz XWNR Token artık Pancakeswap'ta işlemlere açıldı, 30 Kasım tarihinden sonra Azbit ve Vindax borsalarında listeleniyoruz.

2 aşamalı ICO süreci bitmiştir ve ilk ön satıştan katılım sağlayan yatırımcılarımız %100'lük bir artış yakalamıştır.

XWNR Token ile dijital ürünlerinizin satışını yapabileceğiniz market uygulamamız yakında tamamlanacaktır. Ücretsiz açık kaynak kodları ile sunacağımız Faucet(Musluk) mikro kazanç yazılımını xWinner ödeme sistemine entegre bir şekilde yayınlayacağız.

=> BEP20 Binance Smart Chain ağını kullanmaktadır.
=> Kolay arayüzü ile hızlı ödeme alabilmenizi sağlar.
=> Merkeziyeti olmayan özgür bir Kripto Token.

Yeni hesap oluşturan herkese otomatik 250 XWNR hesaplarına tanımlanacaktır. Ayrıca SatoshiTürk için promosyon kodumuz aşağıdadır.​

xWinner Games Uygulaması(Airdrop Dağıtım)​

Airdrop kapsamın da dağıtılacak olan 500 milyon adet ile sınırlı xWinner hediyeleri için, Android uygulamamızı Google Play üzerinden indirip kazanmaya başlayabilirsiniz.
IOS sürümü çok yakında..​

Referans Programı​

xWinner platformu ve uygulamalarında Referans Sistemi sayesinde referans olduğunuz kullanıcıların xWinner Games üzerindeki Oyun ve reklamlardan elde ettikleri XWNR'lerin %10'u kadar kazanç elde edersiniz.

* Stake Programının detayları için internet sitemizi inceleyebilirsiniz.

İnterent Sitesi & Litepaper​

BSCSCAN & Contract​

PancakeSwap & Dex.Guru​

SatoshiTürk üyelerine özel 250 XWNR​

xWinner sitemizin promosyon sayfasına aşağıdaki kodu giriniz.

* İlk 500 kişi ile sınırlıdır.

3392-1104-8151-5033

* Zaman zaman sosyal medya hesaplarımız üzerinden promosyon kodları paylaşmaktayız. Bunlar Airdrop kapsamında ayrılmış olan 500 milyon XWNR ile sınırlıdır.

Sosyal Medya & İletişim​

Eposta: [email protected]
https://t.me/xwinnerofficial
https://twitter.com/xwinnerofficial
Tüm soru ve yaşamış olduğunuz problemleri, eposta üzerinden tarafımıza aktarabilirsiniz. Elimizden geldiğince destek olmak için buradayız.​
 
Son düzenleme:
Platform aktif olduğunda ne tür dijital ürünler satılacağını merak ediyorum. Takibe alıyorum.
Merhaba, Şu an zaten hali hazırda kendi bünyemizde hiç bir komisyon almadan, shop.xwinner.io adresi üzerinden mevcut XWNR bakiyeleri ile oyun kodları EPIN vb. dijital ürünleri satışı yapılıyor. Ancak bahsetmiş olduğumuz market uygulaması, kullanıcıların başkalarına benzer kategorilerde ürünler satabileceği bir uygulama olacaktır. Tabii ki güvenilir satıcılar için yorumlar ve puanlar burada çok önemli. Transfer işlemleri uygulama içerisinde gerçekleşecektir ve Alıcı/satıcı onayı sonrası cüzdanlara aktarımı sağlanacaktır.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,237
Mesajlar
60,247
Kullanıcılar
6,713
Son üye
stepetas
Geri
Üst