Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Zcash Hakkında Düşüncelerim

Klcaslnnn36

Kıdemli Çavuş
Değerli dostlarım ;
Sizlere Zcash hakkında yaptığım anlizler araştırmalarımda nelere baktım neler gördüm anlatacağım daha sonra kendi fikirlerimi söyleyeceğim sizlerinde yorumlarda fikirlerinizi sunmanızı bekliyorum.
Zcash en ufak saldırıya karşı sağlam bir güvenliği olduğunu belirtmektedir.Zcash’ın en çok övündüğünü özelliklerinden biri ise işlem güvenliği olması.Zcash’de işlem güvenliği mevcuttur dostlarım. “Nasıl”? Sorusunun cevabı ;
İki kişin arasında yapılan işlemlerin yani bir kişiye para gönderildiği,Transfer ücretinin ne kadar aldığını gibi bir çok işlemlerin Zcash’de bilinmesi mümkün değildir.
Zcash’in ne gibi projeleri olduğuna baktığımız zaman önemli bir güncellemenin mevcut olmadığını görebiliyoruz.Bundan 1 yıl önce yönetime katılan bir kişinin ayrıldığını görebiliyoruz.Kendi wallet kısmı bulunmakta.
Zcash’i miningle elde tutabiliyorsunuz.Elinizdeki Zcash adetini bu şekilde arttırabiliyorsunuz.Websiteyi girip araştırabilirsiniz.
Zcash alışverişini 14 farklı borsalarda yapabiliyorsunuz.
Bitcoin grafiğinden Zcash’de bakıldığı zaman.Zcash’in en yüksek olduğu dönemler 2016 yılında 2.500 dolarlıkları görebilmiş.
Zcash sosyal medya hesaplarına da baktığımız zaman o kadar da önemli bir paylaşım bulunmamaktadır.Ayrıca şöyle birşey var Zcash zamanında başarı elde edebilmiştir fakat şuan çok önemli bir güncellemesi veya farklılık olmadı ancak Zcash ekininin gözü kara,iddialı konuşmaları yine birşeyler başaracaklarına inandırabiliyorlar umarım birşeyler başarabilirler.
Zcash üzerinden gelir yapılır mı?
Dalgalanmaların farkındayız fakat düşüşler yaşamış farkındayız yaşamamış değil ancak bunuda toparlamış birdaha.Zcash daha yolun yarısına gelebilmiştir.Bu paranın uzun vaade için alınabilineceğine inanmıyorum böyle bir düşüncem yok.Bence günlük kör alım yapılmalı yani al-sat yapılmalı bunuda sürekli yaparak kâr elde edebilirsiniz.Birse minimal yatırım yaparak 1-2 sene sonra parayı gömmek en iyisidir.
Nasıl mı?
1000 TL paranız varsa 100 TL’sini Zcash’e yatırım yaparak uzun vaade bekletilebilir.
Ekinin genel lottosu piyasadaki şuan en iyi 11’den birisi biziz diyorlar ve hedefleri büyük.
Zcash’ın aynı yerde sayacağımı sanmıyorum yükseleceğini düşünüyorum uzun vaadeli yatırım yapılabilir aynı zaman da kör alımı da yapılabilir.
Değerli dostlarım;
Sizlere elimden geldiğince yardım olmaya çalıştım.Bu bir yatırım tavsiyesi değildir her zaman söylediğimiz gibi yine söylüyoruz.Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana cevap kısmında fikirlerinizi bekliyorum:)
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst