Blockchain Teknolojisinin Gücünü Keşfedin!

İşinizi ve projelerinizi blockchain ile optimize edin. Deneyimli danışmanlarımız, blockchain teknolojisinin işletmenize nasıl entegre edileceğini, akıllı kontratların nasıl tasarlanıp uygulanacağını ve kripto para yatırımlarının nasıl yönetileceğini adım adım size gösterecek. İnovatif çözümlerimizle iş modelinizi dönüştürün.

Binance Megadrop Nedir Nasıl Katılım Sağlanır?

Binance Megadrop Nedir Nasıl Katılım Sağlanır?
Okuma süresi : 3 dakika

Dünya'nın en büyük kripto para platformlarından birisi olan Binance web3 alanındaki çalışmalarına hız veriyor. Yeni olarak kullanıma sunulan ürünlerde özellikle Borsanın ve Binance Chain ekosisteminin ana para birimi olan BNB kullanımı sağlanmaktadır. Buda BNB ye olan ilgiyi artırırken stake yapılması ile de dolaşım arzının azaltılması sağlanmaktadır. Binance borsasının yatırımcıları için sunduğu bir yeni özellikte lansmanı yapılacak olan projelere erken erişim imkanı sunan megadrop oldu.

Megadrop Nedir?

Airdroplar belirli görevlerin yerine getirilmesi ile yeni çıkan projelerden yada mevcut projelerden erken dönem erişim yapılmasını sağlamaktadır. Binance Megadrop lansmanı yapılacak olan projelere belirli görevler yapılması sonucu toplanacak punlar ile proje tokeninden ücretsiz alım yapılmasını sağlamaktadır.

Binance megadrop , Binance simple earn ve web3 cüzdanının sorunsuz bir şekilde entegre edilmesi ile oluşturulmuştur. Platformda bulunan launchpool bezeri bir sistem ile çalışmaktadır ancak bir çok farklı yönü bulunmaktadır. Megadrop ile yatırımcılar önceden belirlenmiş kurallara uyan web3 projelerine erken erişim hakkı elde etmektedir. Megadrop içerisinde yer alan web3 görevleri ile de binance web3 cüzdanının kullanımının da artması sağlanmaktadır.

Megadrop’a Nasıl Katılım Sağlanır?

Binance web sitesi yada uygulamaya giriş yaptıktan sonra uygulamalar alanından yada üst tarafta bulunan arama çubuğuna megadrop yazarak uygulama sayfasına erişim sağlanabilmektedir. Uygulama sayfasına giriş yaptıktan sonra burada megadrop sayfasında etkin olan projelerin bi listesini göreceksiniz. Burada devam eden projelerden istediğinizi seçerek görevleri yapmaya başlayabilirsiniz. Açılan sayfada projenin amacı kullanım alanı toplam arzı etkinlik süresi ile katılım sonrası dağıtım ve listeleme detaylarınına görebilirsiniz aynı zamanda görevlerden elde ettiğiniz puanlarda burada yazmaktadır.

Megadrop Puan Kazanma

Megadrop ta tıpkı platformda yer alan launchpool ve launchpad gibi yeni çıkan projelere erken erişim imkanı sunmaktadır. Ancak megadrop diğer projelerin aksine havuzdan kilitleme yapılan miktara göre token verme yerine puan kazanma ve bu puana göre dağıtımdan pay alma imkanı sunmaktadır. Megadrop programı içerisinde farklı görevler ile puan kazanım imkanı bulunmaktadır.

BNB Kilitli ürünler ile puan kazanma:

Megadrop sayfasına giriş yaptıtan sonra ilk olarak karşınıza abone olma seçeneği çıkacaktır. Burada size 30-60-90 ve 120 günlük BNB stake seçenekleri çıkacaktır. Bu seçeneklerden uygun olanı seçmeniz ve BNB stake yapmanız gerekmektedir. Stake sünesine ve miktarına bağlı olarak kazanılacak puan değişmektedir. BNB stake katılımında var ise launchpool ödüllerinin alınmasına da devam edilecektir.

Web3 Görevleri İle Puan Kazanma

Megadrop öncelikle binanca web3 cüzdanının kullanımının artması ve kullanıcıların desteklenmesini amaçlamaktadır. Bu alanda her megadrop projesi için farklı olacak görevler kapsamında kullanıcılar kendilerine uygun bir görevi seçerek etkinliğe katılım sağlayabilmektedir. Başarılı bir şekilde yapılacak görevlere göre katılımcılar etkinlik sonunda kazandığı puanlara gör kazanç sağlayabilecektir.

Laucnhpool ve Megadrop Arasındaki Fark Nedir?

Megadrop: Kullanıcılara erken erişim sağlamak ve Web3 projelerini keşfetmelerini teşvik etmek amacıyla tasarlanmış bir platformdur. Bu platform, Binance Simple Earn ve Binance Web3 Cüzdanını entegre ederek kullanıcıların ödüllendirici bir deneyim yaşamalarını sağlar.

Launchpool: Binance’in yeni token lansman platformudur. Launchpool, kullanıcıların belirli varlık staking programlarına katılarak yeni tokenlere erişim sağlamasını ve tokenlerin dağıtımından ödüller kazanmasını sağlar.

Megadrop: Erken dönemdeki Web3 projelerini keşfetmek isteyen kullanıcılara yöneliktir. Kullanıcılar, görevleri tamamlayarak puan kazanır ve bu puanlarını ödüllere dönüştürebilirler.

Launchpool: Launchpool, kullanıcıların belirli staking programlarına katılarak yeni tokenlerin erken erişimine ve dağıtılan ödüllere katılmasını sağlar. Bu platform, Binance’in yenilikçi token lansmanlarına katılım için tasarlanmıştır.

Megadrop: Kullanıcıların Web3 projelerini keşfetmelerini teşvik etmek ve bu projelere erken erişim sağlamak üzerine odaklanır. Aynı zamanda kullanıcılar, görevleri tamamlayarak ödüller kazanır ve yeni projeler hakkında bilgi edinirler.

Launchpool: Launchpool, token lansmanlarına katılım için yatırımcıların odak noktasıdır. Kullanıcılar, belirli staking programlarına katılarak yeni tokenlerin dağıtımından ödüller kazanır.

Megadrop: Ödüller, kullanıcıların puanlarına bağlı olarak belirlenmekte ve belirli bir dağıtım döneminde Spot Cüzdanlarına aktarılmaktadır.

Launchpool: Launchpool’da kazanılan ödüller, kullanıcıların staking programlarına katılımlarına ve tuttukları varlıklara bağlı olarak belirlenmektedir. Bunun yanında yeni tokenlerin dağıtımı genellikle belirli bir süreçte gerçekleşmektedir.

Paylaş :

Forumdan Konular

Token oluştururken tax ekleyemiyorum yardım

Token oluşumu ile ilgili Satoshi hocam sağ olsun youtube üzerinden kısmen de olsa bilgilendirme videosu çekmiş. Ancak detaylı bir token oluşturmak için video yetersiz sanırım. Tax ı nasıl ekleyeceğim izlemediğim video kalmadı nerdeyse
Devamını Oku

ERC20 Token Kontrat - Hazır Token Kontratı

Merhaba, Bu kontrat, minting (token üretme), burning (token yok etme), pausing (duraklatma) ve unpausing (duraklatmayı kaldırma) gibi işlevleri içermektedir. Ayrıca, büyük transferleri sınırlayarak piyasada ani ve istenmeyen dalgalanmaları önlemeye yardımcı olacak bir anti-balina mekanizması da bulunmaktadır.
Devamını Oku

Binance WOTD Haftanın Cevapları (15-21. Nisan 2024)

4 USER PLAY 6 STUDIO NATIVE UNLOCK 7 LICENSE CONTENT PROJECT DEVELOP CONTROL AIRDROP ACCOUNT COLLECT 8 PLATFORM
Devamını Oku

Bouncebit (BB) Coin Binance Megadrop

Global ve en güçlü kripto para platformlarından Binance Yatıırmcılarının ve kullanıcılarına yeni bir özellik sunarak bazı görevleri yerine getirerek kazanç elde etmelerine imkan sağlıyor. Launchpool programının bir benzeri olarak ortaya çıkan ve daha çok web3 cüzdanının kullanımının artmasını amaçla
Devamını Oku

Telegram Kripto Airdrop Botları Referans Etkileşim Başlığı

Telegram özellikle kripto alanında işlem yapan bir çok kişinin en çok kullandığı sosyal medya ve mesajlaşma platformu olarak hizmet veriyor. Bu alanda özellikle Bot sistemi sayesinde yeni projeler ortaya çıkmakta not coin ile başlayan kripto projelerine her gün yenisi eklenirken hem yeni projeler ortaya çıkmaktad
Devamını Oku

Bugün bir kişiye yardımcı olmak ister misin?

Şuan binance'nin programcılar için dağıttığı test coinlerine ihtiyacım var şu adrese girip : benim adresime bnb gönderirmisiniz adresim şu : resimde işaretlediğim yere benim adresimi yapıştırın ve Send butonuna tıklayın :) burada programcıla
Devamını Oku

Cumhuriyetçi Üye French Hill, marihuana bankacılığı ile sabitcoin düzenlemesini birleştiren bir yasayı desteklemeye istekli olduğunu ifade etti.

Temsilci French Hill, Kripto Paralar ve Sabit Paralar Üzerine Yasa Birleşimini Destekliyor 🌿 Cumhuriyetçi Üye French Hill, Mali Hizmetler Komitesi'nin önde gelen bir üyesi olarak, müzakerecilerin anlaşmaya varması halinde, marihuana bankacılığı ile sabitcoin
Devamını Oku

Satılamayan Token Kontratı

Satılamayan Token Kontratı Kötü niyetli olarak kullanıldığı için kaldırılmıştır.
Devamını Oku

Green FARM Project (Proje Aşaması Önerileriniz)

Green Farm Project bir ekosistem oluşturarak tarım ve hayvancılık alanında üreticiler, tacirler ve tüketiciler için kullanılabilir geliştirilebilir projeler geliştirmeyi hedeflemektedir. Tüm canlıların temel ihtiyaçlarının başlangıç noktası olan gıda için tarım ve hayvancılık
Devamını Oku

KOTON Halka Arzı

SPK tarafından 25.04.2024 tarihinde yayınlanan bülten ile 2 yeni şirketin halka arzına onay verdi. 2 Büyük şirketin onay aldığı arz takvimindeki ilk şirket ise KOTON Mağazacılık A.Ş oldu. Koton hazır giyim ve tekstil ürünleri üzerine binlerce online ve reel olarak perakende sektöründe olan ö
Devamını Oku

Blockchain Teknolojisinin Gücünü Keşfedin!

İşinizi ve projelerinizi blockchain ile optimize edin. Deneyimli danışmanlarımız, blockchain teknolojisinin işletmenize nasıl entegre edileceğini, akıllı kontratların nasıl tasarlanıp uygulanacağını ve kripto para yatırımlarının nasıl yönetileceğini adım adım size gösterecek. İnovatif çözümlerimizle iş modelinizi dönüştürün.

İlginizi Çekebilir