Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

10 Dolar İle Milyoner Olmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gknacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Whitepaper, web sitesi, projesi, yol haritası, bilinirliği, pr kampanyaları gibi faktörleri inceledim ve aklıma yattı demişsiniz kriterlerinizi paylaşırsanız çok daha faydalı olacağını düşünüyorum, örneğin; bilinirliğini nasıl ölçtünüz? Kaç kişi olması gerekiyor bilinir sayılması için vb.

Whitepaper, web sitesi, projesi, yol haritası, bilinirliği, pr kampanyaları gibi faktörleri inceledim ve aklıma yattı demişsiniz kriterlerinizi paylaşırsanız çok daha faydalı olacağını düşünüyorum, örneğin; bilinirliğini nasıl ölçtünüz? Kaç kişi olması gerekiyor bilinir sayılması için vb.
Konunun yazarı uzun zamandır aktif değil. Yani cevap almanız düşük bir olasılık. Belki, uğrar bir ara.

Konunun yazarı uzun zamandır aktif değil. Yani cevap almanız düşük bir olasılık. Belki, uğrar bir ara.
Daha iyi ya 🙂 öyle tek başına milyarder olmak var mı, hortlayıp gelsin bizi de aydınlatsın 🙂 umarım gelir.
Ayı piyasasına girince herkes nedense bi sessizleşiyor, canlılık lazım bize, aslında ayı piyasasında konuşmamız gereken çok şey var çünkü fırsatlar ayı piyasasında, katılımlarınızı görüş ve fikirlerinizi duymak herkesin yararına olur.

Hocam herseyin iyisi olduğu gibi kötüsüde olabilir belki 10 dolar ile güzel yatırım yapıp Suan milyoner olabilirsin ama ya kripto para bir anda yok olsaydı ne yapacaksın yada şuanki dönemde öyle fiziki bir şey olmadığı müddetçe her an geçersiz olabilir

Forum istatistikleri

Konular
14.002
Kullanıcılar
6.995
Son üye
CelalCenk
Geri