Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

10 Dolar İle Ne Yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sıralar farklı ağlardaki dApp'lerin sıralamada en iyi yerlerinde olmadıklarını düşünüyorum şahsen. Mesela BSC'de Biswap hem kilitli miktar hem kullanıcı sayısı bakımından her gün ilk 3-4 sırada yer almasına rağmen düşük bir değere sahip diye yatırım yapmıştım, 10 gün kadar zaman geçti %100'den fazla kazandırdı.
Şu ana Avalanche'ın dexlerinden Trader Joe'nun tokenı JOE belki buna uygun bir yatırım olabilir.
QuickSwap, son haftada en yüksek kullanıcı sayısı olan ikinci dApp.
BSC'de DeFi'lar arasında Mars Ecosystem Token göze çarpıyor.
Yine BSC'de olup işlem hacmi yüksek olan ApeSwap (BANANA) var takip ettiğim.
Yatırımın fee ücretlerini karşılamaz ama Ethereum ağında toplam kilitli miktarını iki katına çıkarabilen APY.Finance var.

Eğer meme ve shitcoinlerle ilgilenebilirim dersen de SHIB, DOGE, SAFEMOON, FLOKI gibi çok bilindiklerin dışında sosyal aktivitesi yüksek bir NFTBooks (NFTBS) var. 🙂

Bu arada verileri dappradar.com ve çeşitli Twitter hesaplarından alıyorum. Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, bunlara ve başka kaynaklara bir göz atmanı önerebilirim sadece.

KARDEŞİM GEÇENLERDE BİNANCE LAZİO YU EKLEYECEĞİNİ DUYURDU ALIŞ FİYATI İLK 1 DOLARDI ÇIKTIGI GİBİ ŞİŞİRDİLER 100 DOLAR OLDU KARINI ALAN ÇIKTI 100 TANE ALSAYDIN ŞUAN 10000 DOLARIN OLUYORDU 🙂

volaliteyi bilmem senden duydum ben kendi deneyimlerimi aktarırım sadece zaten çok uzmansan burda harcanıyosun ben kendim kazanmıssam nasıl kazandığımı gelir burda anlatırım millette faydalansın zamanında 012 lerden shiba aldım 075 te sattım şuan alttan topluyorum ben paramı 7 ye 8 e katlamısam gelir burda anlatırım kafasına uyan dener yani gelip burda böyle işlem yaptınmı falan demekle olmuyo bu işler açıkla bilelim isteyen faydalansın

volaliteyi bilmem senden duydum ben kendi deneyimlerimi aktarırım sadece zaten çok uzmansan burda harcanıyosun ben kendim kazanmıssam nasıl kazandığımı gelir burda anlatırım millette faydalansın zamanında 012 lerden shiba aldım 075 te sattım şuan alttan topluyorum ben paramı 7 ye 8 e katlamısam gelir burda anlatırım kafasına uyan dener yani gelip burda böyle işlem yaptınmı falan demekle olmuyo bu işler açıkla bilelim isteyen faydalansın
Neyi açıklayım

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri