Bonarous
Influencer
- BNB
- 0,00015300
Bu sıralar farklı ağlardaki dApp'lerin sıralamada en iyi yerlerinde olmadıklarını düşünüyorum şahsen. Mesela BSC'de Biswap hem kilitli miktar hem kullanıcı sayısı bakımından her gün ilk 3-4 sırada yer almasına rağmen düşük bir değere sahip diye yatırım yapmıştım, 10 gün kadar zaman geçti %100'den fazla kazandırdı.
Şu ana Avalanche'ın dexlerinden Trader Joe'nun tokenı JOE belki buna uygun bir yatırım olabilir.
QuickSwap, son haftada en yüksek kullanıcı sayısı olan ikinci dApp.
BSC'de DeFi'lar arasında Mars Ecosystem Token göze çarpıyor.
Yine BSC'de olup işlem hacmi yüksek olan ApeSwap (BANANA) var takip ettiğim.
Yatırımın fee ücretlerini karşılamaz ama Ethereum ağında toplam kilitli miktarını iki katına çıkarabilen APY.Finance var.
Eğer meme ve shitcoinlerle ilgilenebilirim dersen de SHIB, DOGE, SAFEMOON, FLOKI gibi çok bilindiklerin dışında sosyal aktivitesi yüksek bir NFTBooks (NFTBS) var. 🙂
Bu arada verileri dappradar.com ve çeşitli Twitter hesaplarından alıyorum. Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, bunlara ve başka kaynaklara bir göz atmanı önerebilirim sadece.
Şu ana Avalanche'ın dexlerinden Trader Joe'nun tokenı JOE belki buna uygun bir yatırım olabilir.
QuickSwap, son haftada en yüksek kullanıcı sayısı olan ikinci dApp.
BSC'de DeFi'lar arasında Mars Ecosystem Token göze çarpıyor.
Yine BSC'de olup işlem hacmi yüksek olan ApeSwap (BANANA) var takip ettiğim.
Yatırımın fee ücretlerini karşılamaz ama Ethereum ağında toplam kilitli miktarını iki katına çıkarabilen APY.Finance var.
Eğer meme ve shitcoinlerle ilgilenebilirim dersen de SHIB, DOGE, SAFEMOON, FLOKI gibi çok bilindiklerin dışında sosyal aktivitesi yüksek bir NFTBooks (NFTBS) var. 🙂
Bu arada verileri dappradar.com ve çeşitli Twitter hesaplarından alıyorum. Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, bunlara ve başka kaynaklara bir göz atmanı önerebilirim sadece.