Moon
Trader
- BNB
- 0,00002500
Abi 1 dolar bile olsa milyon ediyor 10 dolar olsa bile bozarım40bin dolarda bozdurmam yeterli benim için 10.000 BTC 20bin de bile bozdururdum 😀 Çok para yedi sülaleme yeter 🤣
Abi 1 dolar bile olsa milyon ediyor 10 dolar olsa bile bozarım40bin dolarda bozdurmam yeterli benim için 10.000 BTC 20bin de bile bozdururdum 😀 Çok para yedi sülaleme yeter 🤣
Vergi sistemi eleştirilmiş ama hakkını teslim etmek lâzım; Avrupa ve Amerika'ya göre bizde vergi sıfır gibi birşey. Adamlar, bir insanın cebine giren her kuruştan tıkır tıkır vergi alıyor. Kaçıran ya da kaçırmaya çalışana da hiç mi hiç insaflı davranmıyorlar.Türkiye'de iseniz, 50 adet bitcoine sahip olmuş olursunuz.
Yurtdışında ne kadar stopaj kesiyorlar hocam? Caydırıcı değildir sanırım. Çünkü buna rağmen piyasa volatilitesi uluslararası anlamda da çok yüksek 🙂Vergi sistemi eleştirilmiş ama hakkını teslim etmek lâzım; Avrupa ve Amerika'ya göre bizde vergi sıfır gibi birşey. Adamlar, bir insanın cebine giren her kuruştan tıkır tıkır vergi alıyor. Kaçıran ya da kaçırmaya çalışana da hiç mi hiç insaflı davranmıyorlar.
Biz henüz o aşamaya gelemedik hocam. 😁